Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
pach:
--- Цитат на: zazo link=topic=312.msg11804#msg11804 date=1224655878 ---Хех, Ясен с такъв кеф разказва за каквото го попиташ, че направо те "застрелва" от упор с познания и информация. В общи линии след един бърз разговор с него пред "цици" центъра, разбрах, че уважаващ себе си хобист не може да не се интересува поне малко от история на железниците.
--- Край на цитат ---
Какъв е тоа "цици"-център бря? ;D ;D ;D
Сaprycorn:
--- Цитат на: pach link=topic=312.msg11802#msg11802 date=1224655111 ---Хм , тая тема тук май трябва да я прекръстим на "Въпроси към Ясен..." , щото само той от компетентните ни се "връзва" да отговаря... ;D
Та , уважаеми Ясене , дали не бих могъл да те попитам това по-долу, пренесено от "продажбата" на лилипутските вагоне на Зазо ?
--- Цитат на: caprycorn link=topic=897.msg11787#msg11787 date=1224607995 ---Не. "Тракия експрес" е пуснат за първи път през септември 1938 година в състав: Фургон, 1/2класа, ресторант и 3та класа. 4 вагона, като 1/2 и 3 та класа са купейни вагони
--- Край на цитат ---
Нещо по-конкретно за така изброените вагони.Тоя списък и аз го знам ,даже имам сведения че са били следните
1бр. фургон (но ми трябва кой конкретно вид или поне снимка...)
1бр. АВ4 като това явно е 1/2 класа (но поне снимка или нещо което да ме ориентира...)
1бр. WR4 този ми е неизвестен (може би това е ресторанта, но с мойта липса на познания по въпроса...)
1бр. С4 като съпоставяйки с горното,предполагам че е третокласният (пак една снимка ще свърши страхотна работа...)
Идеята ми е ,че искам да си събера "Тракия" експрес (първият български експресен влак) в автентичният му вид.
В таз годишният каталог на "Конрад" иначе ги има вагоните на Зазо и в ТТ.
фургон ??? -Gepдckwagen (ex Pw4i-32) кат.№13821
комбиниран пътнически ???-1./2. Klasse (ex BC4i-31) кат.№13321
Обаче нямам никакви познания , та за това питам...
Ако имам видът на "Тракия" експрес като истински (тогава ние не сме имали родно производство на вагони - тоест те са били вносни ) , или пък как изглеждат в НО , това пак ще ми е от полза , за да мога да ги издиря , или техни чертежи...
--- Край на цитат ---
Не са били тези вагони, със сигурност го твърдя. Но кои са били и аз не знам. Информацията за вагоните на БДЖ е страШно оскъдна. Единствено от професор Йордан Тасев и от Стефан Стоичков може да се вземат някакви спомени. Последният се канеШе да издава книга за вагоните на БДЖ, но така и не разбрах докъде е стигнал. Ако някой научи неШто, нека публикува
zazo:
Имам следния въпрос на железопътен фен новобранец. Чета една от книгите на Деянов и там се споменава на няколко пъти за т. нар. "трета маневра". По-конкретно за обръщане на пътнически композиции на гара София, през Военна рампа. Въпроса е защо се прави това обръщане и прави ли се още?
pach:
Трета маневра се извършва на триъгълника и се прави за да се обърнат пътническите вагони със тоалетните на страната от към която не се гарите...или пък беше , купетата да са откъм слънчевата страна през зимата , и сенчестата страна през лятото...или нещо с коридорите на купейните вагони бе...
бах м**** и аз съм забравил .... :-[
Та защо се прави трета маневра?
;D
zazo:
Подозирах някакви подобни съображения, но аз лично съм се возил доста пъти във влакове дето коридорите са ту от едната ту от другата страна и фургона или пощата са най-отзад. Пък гледах как Ясен на една от срещите старателно композира едни влак, така че коридорите да се от едната страна.
Въпреки, че за тоалетните едва ли има значение, щото гарите също са от различни страни на линията.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия