Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (415/637) > >>

stivi1504:
Въпросът е следният:
Дали Piko 57410 е съвместим с декодера Roco H0 10884 или ToM 8 pin 1A H0, и дали локомотивът може да се управлява с Роко Мултимаус с единия от двата декодера.
Много се извинявам за некоректно зададения ми въпрос. Просто не съм още вътре в нещата и затова не мога да се изразя правилно. Надявам се сега да съм дал точната информация относно въпроса ми. :)

mitko0888:
Според чичо Гугъл и двата декодера, както и локомотива ти, са с 8 изводен NEM652. Така че можеш да сложиш който си избереш от двата и да си караш лока с роковската мишка. Ще може да светваш и лампичките, май има само бели - не знам (а и червените аз ги махам). Ще трябва, разбира се да, да го настроиш по пиковския мотор, за да се движи както трябва.

stivi1504:
Благодаря на всички ви за отговорите! Доста ми помогнахте с избора на неща, свързани с хобито. Наистина много се радвам, че ми съдействате. :) :lol:
Само искам да задам още един въпрос, отправен към Митко: :blush2:
От Роко Мултимаус ли ще мога да настроя цитирам: " Ще трябва, разбира се, да го настроиш по пиковския мотор, за да се движи както трябва", или по някакъв друг начин?

mitko0888:

--- Цитат на: stivi1504 link=topic=268.msg102972#msg102972 date=1453035153 ---
От Роко Мултимаус ли ще мога да настроя ?

--- Край на цитат ---

Да

pach:
Някой да знае случайно тази часовникова кула къде е?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия