Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
pach:
Момчета аз пак опрях до тая тема... :blush2:
Какво ще ми кажете за този модел...освен че е с дългата рама?
Принципно модела е от чехите (или словаци?) в ТТ.
Струва ли си парите...като модел и побългаряването му?
https://www.ebay.de/itm/393599698064
:)
Krasi Tankista:
Моделът е на български колекционер, който си е продал колекцията. Производство е на МТВ и както ти се изразяваш е побългарен от мен в рамките на един клубен проект. Искаше се само пребоядисване, ваденки и табели. Ваденките са изработени в Русия по моя поръчка. Проектирани са от Реил - Тюн. Табелите също са техни.
Дали си струва парите, всеки преценява сам... Така или иначе има само още три такива, ако не ме лъже паметта и някои от тях са състарени.
;D
pach:
Ай, добре че попитах!
Щом ти си го правил, значи е качество!
А за модела и дали си струва парите, имах предвид само ходовите качества!
Значи това е един от "нашите" модели и се радвам, че попаднах на него.
Краси, благодаря за бързия и навремен отговор!
:hi: :dance1: &bgflag
TheJackal:
Рядко пиша за някой неща, НО!!!
ПЛАМЕНЕ не си давай парите за тези "БОКЛУЦИ", които някой сътвори за срещата в Русе. Единствения, що годе читав се оказа "омазания " - състарен на Топалов. Разбери се с Вальо ТТ и ако видиш локомотива ще ти се реве с глас! Има още неща да се изкусуряват, но отговорът е ........... това е! Или си доплати.
Не ми пука за реакциите на въпросния "майстор", но е самата действителност! Като преди време бе написал Рипера - "бангии та дрънкат".
Айде със здраве! :hi:
pach:
bg&flag
Момчета, няма подходяща тема, но тук май сме имали въпроси за това...те намирам друго подходящо място, за това ще публикувам тук:
Доста хора не са запознати, че въпросните декларации се попълват автоматично и с данните от куриерите, така че си ги проверете и евентуално коригирайте, за да няма после ..олеле.. олелия та ще е пълна!
Сори за снимките, но в движение толкова ... четете!
;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия