Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
bdz43r:
Принципно може и еднокрили входни, без информация за права или отклонение.
--- Цитат на: zazo link=topic=312.msg55034#msg55034 date=1298897726 ---Тодоре благодаря. Доколкото разбирам, това означва, че по обикновената сигнализация в тaя ситуация са необходими само двуфарови изходни светофори?
--- Край на цитат ---
Точно така.
CaLLlo:
TANO:
Допълнение към въпроса за изходните семафори. Без да съм ги виждал лично едва ли някъде у нас е имало гара, на която да има изходни семафори от всеки коловоз. Масовия случай е да има един общ изходен семафор, поставен след последната изходна стрелка в дясно по посока на движението. Той се обвързва с блокировката на междугарието и завъртането на семафорния му ръчаг е възможно само след подреждането и заключването на съответния изходен маршрут и получаването на съгласие от приемащата гара. По спомени на баща ми в западната гърловина на гара София е имало индивидуални изходни семафори на коловозите (но не на всичките), докато в източната гърловина откъм Подуене може би е било с един групов изходен, защото той не си спомня там да е виждал семафори.
zazo:
Ха веднъж да има полза от това, че съм в БДЖ, ще спестя от семафори :wild:
Сaprycorn:
--- Цитат на: zazo link=topic=312.msg55106#msg55106 date=1298975095 ---Ха веднъж да има полза от това, че съм в БДЖ, ще спестя от семафори :wild:
--- Край на цитат ---
:lol: :lol: :lol: А аз на всеки коловоз сложих изходен семафор заради DRG и специфичната арийска дисциплина :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия