Имам си две видеокасети,едната е с макета ми от около 97-98г,преди да се ориентирам в БДЖ.
aaaa, то било трафопостче...нце... Ама аз за това питах...(Image removed from quote.)та дали не стана грешка???
Цитат на: toniemi link=topic=312.msg62207#msg62207 date=1308851283Имам си две видеокасети,едната е с макета ми от около 97-98г,преди да се ориентирам в БДЖ.О-о-о, това преди да направиш грешния избор? Кога ще го видим?
За мен това е правилният избор С БДЖ съм закърмен,то си ми е тук,пред очите,вие си купувайте чуждоземски влакчета
Цитат на: toniemi link=topic=312.msg62216#msg62216 date=1308863654За мен това е правилният избор С БДЖ съм закърмен,то си ми е тук,пред очите,вие си купувайте чуждоземски влакчета Мхм, няма да отварям нова локумджийница . И все пак нали ще качиш тези кадри от по - ранния си период?
Едва ли тук му е мястото да питам ама името на темата ме накара да пиша тук.Имам една футболна тениска и искам да и сложа номер и име отзад и отпред. Някой да знае къде могат да ми я щамповат?