Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (185/637) > >>

bdz43r:
3 - Илиянци - Карлово - Варна фериботна.
5 - София - Владая - Кулата;
6 - Волуяк - Перник и Радомир - Гюешево.

topalov:

--- Цитат на: gzo link=topic=312.msg73750#msg73750 date=1330013145 ---Аз ги знам, въпроса ми беше за карта (с контурите по границите) въру която трасетата са номерирани.

--- Край на цитат ---

Източник: www.bdz.bg

А тук има още една карта, подобна на тази по ЖП гарите. Няма номерация, но има разстоянията между гарите. Картата е качена от фирма „РОЛПЛЮС” ООД, която извършва дейности към БДЖ. Картата е огромна, затова предупреждавам за размера от 6 MB!
ВНИМАНИЕ! ТРАФИК 6 MB

KRAKOMOBILA:
Втората е актуална, първата има липси. Междо другото нея я има в хартиен вариант - някой да знае от къде мога да си я намеря ?

bdz43r:
На първата карта са номерата на таблиците с разписания в пътеводителя. Те се различават от номерата на линиите.

topalov:

--- Цитат на: bdz43r link=topic=312.msg73759#msg73759 date=1330020755 ---На първата карта са номерата на таблиците с разписания в пътеводителя. Те се различават от номерата на линиите.

--- Край на цитат ---

Напълно съм съгласен с теб, Тошко, но поне първата цифра е номера на линията, а за второстепенните - първите две цифри.

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=312.msg73758#msg73758 date=1330019939 ---Втората е актуална, първата има липси. Междо другото нея я има в хартиен вариант - някой да знае от къде мога да си я намеря ?

--- Край на цитат ---
Тази карта на хартия съм я виждал само в пътеводителя, както и в съкратеното разписание.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия