Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Модели на товарни бг хладилни вагони
KRAKOMOBILA:
И пак ви казвам, че тези в ТТ и тези на Заксен в H0 - НЕ СА тези които има в момента в БДЖ и тези от снимката на Миро. :) Тъй, че ако искате да си спретнете истинска БДЖ композициика ще ви трябват доста повече парички - тъй като тези на KEHI са доста скъпи. Но това е при условие, че искате вагон-майка. Ако ще правите обикновен хладилен влак - тогава няма проблем да е и с БДЖ вагоните на Заксен. :)
pach:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=1362.msg46472#msg46472 date=1285577428 ---И пак ви казвам, че тези в ТТ и тези на Заксен в H0 - НЕ СА тези които има в момента в БДЖ и тези от снимката на Миро. :) Тъй, че ако искате да си спретнете истинска БДЖ композициика ще ви трябват доста повече парички - тъй като тези на KEHI са доста скъпи. Но това е при условие, че искате вагон-майка. Ако ще правите обикновен хладилен влак - тогава няма проблем да е и с БДЖ вагоните на Заксен. :)
--- Край на цитат ---
Това ясно, ама ти ги снимай, че след години и за тях някой ще търси инфо...
Като мен сега - търся всякакво инфо за ТЕЗИ които сме ползвали преди и ги имам на модели в ТТ.
(без персоналният вагон - DM-4, но работя по-въпроса ... :spiteful:)
;D
KRAKOMOBILA:
Аз ги ИМАМ снимани - просто трябва да изровя снимките. И имам снимани не тези МК4 които се движат самостоятелно, а тези с вагон-майката.
pach:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=1362.msg46477#msg46477 date=1285579602 ---Аз ги ИМАМ снимани - просто трябва да изровя снимките. И имам снимани не тези МК4 които се движат самостоятелно, а тези с вагон-майката.
--- Край на цитат ---
Ако трябва (и щом имаш възможност - пак ги снимай, винаги може още...) пък ние ще чакаме да ги постнеш тук(вече нямам търпение даже)...то май най-добре отделна тема да направиш тогава, за БДЖ-хладилни вагони...
Поздрави!
А от снимката на Лиро - де видяхте гара, та чак умувате коя е?!!!!
:lol: :lol: :lol: ;) :pleasantry:
KRAKOMOBILA:
Щом нямаш търпение - виж това. Стартиране на дизеловият двигател на вагон-майката.
http://www.youtube.com/watch?v=h-Kaon9v67o
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия