Начало    Контакти
    Проекти    Ревюта    Модели    Макетиране    Електроника    Модули    Връзки

RailwayPassion.com
07 Януари 2009, 02:33:30 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Критики, препоръки и домашна гроздова под масата ;)  (Прочетена 714 пъти)
Dispatcher
Administrator
Jr. Member
Публикации: 55

Профил
« -: 13 Септември 2007, 10:39:56 »

Моля всеки доволен или недоволен с модериране, визия на форума и или сайта да изкаже мнението си тук.
Активен
erik
Гост
« Отговор #1 -: 20 Ноември 2007, 10:13:12 »

Здравейте

Сайтът според мен е много добър но във раздела Макетиране на някои от темите е хубаво да има снимки от книгата Железопътен моделизъм. Защото в текста има дадена фиг. пример 106 а снимката я няма.
Активен
Vlado
Модератори
Hero Member
*
Публикации: 1038

HO | IV, V | БДЖ София

Профил WWW
« Отговор #2 -: 20 Ноември 2007, 10:21:59 »

Всички статии, които имат схеми в тях и се поставят на сайта, задължително ще се слагат именно със схемите си. Това че сега няма такива е само забавяне в обработката на материалите, а не, че по принцип ще бъде така. Приемете нашите извинения за неудобствата!
« Последна редакция: 20 Ноември 2007, 10:25:27 от Vlado » Активен
erik
Гост
« Отговор #3 -: 20 Ноември 2007, 10:39:17 »

Ок това е много хубаво
Активен
Gervasii
Sr. Member
Публикации: 337

НО София

Профил
« Отговор #4 -: 07 Октомври 2008, 06:31:47 »

форума е много добър, не влизам в много други форуми. едно е сигурно без ентусиазма на хората които се занимават с него НЯМАШЕ ДА БЪДЕ ФАКТ от мен голямо благодаря. сигурно е че след 10 години ще е по-добър.
« Последна редакция: 07 Октомври 2008, 08:00:12 от Gervasii » Активен
XRISTO
Hero Member
Публикации: 744

НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч

Профил
« Отговор #5 -: 07 Октомври 2008, 06:48:12 »

Мдам,добър си ни е форума,и аз откакто съм му член почти никъде другаде не влизам,с изключение на хардур.бг , ама и там ходя доста по-рядко отпреди-напълни се с неграмотни пубери.Успехи и все така пълен напред! Smiley
Активен
Vlado
Модератори
Hero Member
*
Публикации: 1038

HO | IV, V | БДЖ София

Профил WWW
« Отговор #6 -: 07 Октомври 2008, 08:05:06 »

Много си ни е добро форумчето! Аз лично му се радвам всеки ден. От доста време насам това е най-посещаваното от мен място в Интернет. А допълнително и фактът, че участвам в администрирането пък ме прави горд, че и аз имам някакъв принос във функционирането на това уникално място.
« Последна редакция: 07 Октомври 2008, 09:18:36 от Vlado » Активен
EMPEROR
Модератори
Hero Member
*
Публикации: 881

HO | IV,V | DB,DR,DB-AG | София

Профил
« Отговор #7 -: 07 Октомври 2008, 08:22:55 »

Мдам,добър си ни е форума,и аз откакто съм му член почти никъде другаде не влизам,с изключение на хардур.бг , ама и там ходя доста по-рядко отпреди-напълни се с неграмотни пубери.Успехи и все така пълен напред! Smiley

Мдам и аз само чета там от около година-две...

Иначе благодаря ви за добрите думи... но колкото и да банално да звучи, този форум нямаше да бъде такъв, ако ви нямаше всички Вас.
Прав е Gervasii... с ентусиазъм напред Smiley
Активен
muncho
Sr. Member
Публикации: 447

НО,Майна, цъкни WEF-a,да чуИм Кидика:))

Профил
« Отговор #8 -: 07 Октомври 2008, 23:02:41 »

Ми аз какво да ви кажа -откакто го има този форум забравих скайпа,филми не гледам, жената не...опссс Grin,като се заблея из форума и ядове и стрес  -забравям ги.Както едно време излизате от киносалона след първа прожекция на "Челюсти" или "Индиана Джоунс..." ,и се чудете накъде да тръгнете,замаяни още от ефектите на филма.Е така ми действа този форум. WinkДа сме здрави само-другото ще си го купим и ще си го направим,нали така Wink Smiley
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: