ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Критики, препоръки и домашна гроздова под масата ;)
pach:
--- Цитат на: nilfe link=topic=27.msg45746#msg45746 date=1283667719 ---
--- Цитат на: Vlado link=topic=27.msg265#msg265 date=1195546919 ---Всички статии, които имат схеми в тях и се поставят на сайта, задължително ще се слагат именно със схемите си. Това че сега няма такива е само забавяне в обработката на материалите, а не, че по принцип ще бъде така. Приемете нашите извинения за неудобствата!
--- Край на цитат ---
Схемите към статиите е хубаво да са качени на сайта (паметта на сървъра), защото като са качени на разни сайтове за снимки рано или късно тези сайтове променят правилата си, трият снимките или просто затварят. Тогава статиите остават без схеми. Моето предложение е още да се забрани ъплоудването на снимки в паметта на сървара в разделите "Купива" и "Продава", защото там най-много се задръства с ненужен материал. Ъплоудването през RailwayPassion.com да става само за важни неща.
--- Край на цитат ---
То там е само за избрани...
Никои не ка4ва там, освен те!
Жоро:
Обръщам се към нашите администратори със следното питане.
Възможно ли е в темите “Продава” да се забрани писането на други участници във форума освен на автора темата? Приехме правила, ъпването на темите в раздела да е на 7 дни. Какво се получава обаче: днес някой задава въпрос, утре получава отговор, в други ден потвърждение, примерно, и въпросната тема се обновява всеки ден. Нали разбирате, че не трудно да помоля два,трима приятели или дори участници в „Продава” и да си задаваме въпроси, дори и несвързани с темите и така всеки ден да съм в първата петица.
Затова предлагам, всякакви коментари и въпроси да се уточняват на лична, по мейл или по телефона.
За да бъда по-ясен ще дам за пример това:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3182.0.html
Нищо лично, просто това е най-пресния пример.
TheJackal:
Жоро, аз отдавна съм за това да стане! И другото, във всеки един форум създателя на дадена тема може да я трие, а тука сме "бамбашка". Администрацията, моля помислете по този въпрос. :)
pach:
Абе то и темите от купува и продава не трябваше да се появяват в "непрочетени теми" (бутон от горе на форума),
както не се появяват в "последни коментари" (бутон от долу на форума),
ама нА - четем ги всеки ден....(също нищо лично).
Топалов попита преди две/три седмици за това ---> нула внимание.
Сега аз търпеливо изчаках една тема в продава да бъде изтрита,
съгласно правилата и заканите на модераторите ---> нищо не стана.
Повдигнах този въпрос белким обърнат внимание ---> нула внимание.
Попитах и за "шльокавицата" в новологнали се форумни хора ---> нула внимание.
Та така ... (после форума бил на доизживяване... :sarcastic:)
Тъпо някак си се получава след три години пълнене с информация,
събрахме се толкова хора (+ два клуба), започна да се канализират някой неща
и тъкмо спряха заяжданията по между ни...и ... "на доизживяване".
Ако така продължава ще искам промяна на правилата в частта,
да можем да си изтрием както постовете, така и темите.
Аз не желая да съм "съавтор" с разни ...............ки, ...................сти,
както и мои постове да стоят редом с разни ................ ци, .............сти, ......................изъм и т.н.
:pardon: :pardon: :pardon:
nilfe:
Напълно подкрепям предложението на Жоро, Стефан и Пламен. Ето ви още един явен пример на спам и съответно безсмисленно ъпване на тема. Примера е от днес: http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3132.0.html
До кога дечковците в този форум ще си чешат само езиците. Трудно ще се проведе обявеният конкурс за "Най-интересен коментар" По скоро го прекръстете този конкурс на "Най-интересен СПАМ"
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия