ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Критики, препоръки и домашна гроздова под масата ;)

<< < (5/27) > >>

liro4605:
.

toniemi:

--- Цитат на: liro4605 link=topic=27.msg59487#msg59487 date=1305135641 ---

Съжалявам ,но за първи път виждам нещо такова в продажба и не се сдържах.  :hi:

--- Край на цитат ---
Дечко такъв...
 :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:

KRAKOMOBILA:
Мисля, че ще е хубаво да се пише в темите (директно от потребителя които запазва) кога какво е запазено - защото сами виждате, че днес за отрицателно време 16-ката беше налазена от поне 5 човека..

zazo:
Нямаше да пиша в тая тема, но гледам че и мойта скромна темичка в "продава" е намесена та да си кажа мнението все пак. В случая няма бъмпване на темата, защото аз не съм си я качвал сам нагоре. За други обяви съм съгласен, че не са съвсем според правилата, но това са нови хора във форума и малко толерантност и добронамереност ми се вижда уместна. Форумът в крайна сметка не е платформа за онлайн продажби, та да се занимаваме само с това. Все си мисля, че ограниченията в "продава", не бяха въведени заради някой, който иска да си продаде старт-сета, щото му трябват спешно пари, а точно заради темите с десетки артикули, които се бъмпваха всеки ден. Аз лично предпочитам, като щракна на "Непрочетени публикации", да видя няколко мнения на Сашо, Ясен или някой друг за някоя парна машина или на Тано как е префасонирал поредния вагон или локомотив или пък Любо как е успял да излъже някоя машина да й сложи звуков декодер или пък на пръв поглед безумен коментар от Дориян, в който след второто прочитане намираш закачката, но това за съжаление се случва все по-рядко. За финал ще ви пусна една тема от времето, когато атмосферата във форума, беше съвсем различна, дано ме разберете какво имам предвид.

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,267.0.html

XRISTO:
Мдааам, станахме едни "бастуни".  :blush2:
Едно време темите в "продава" даже бяха с друг характер, нямаше чак такъв комерсиализъм.Рядко се пише нещо смислено и забелязвам, че все по - често отварям тема само за да не ми излиза в "Непрочетени публикации" и веднага я затварям.Почти нищо не научих последната година в този форум и то е не защото знам много, а защото малко се пише за хобито.Повече са личните нападки, дрязги, търговии и елементарни въпросчета на новофорумци, ненаправили си труда да ползват търсачката за да открият какво ги интересува.И аз да заявя:
"нищо лично"  :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия