ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Критики, препоръки и домашна гроздова под масата ;)

<< < (7/27) > >>

Жоро:

--- Цитат на: Жоро link=topic=27.msg59558#msg59558 date=1305268580 ---Днес ми направи впечатление, че приетите последни промени в правилата за ъпване, не са от отбелязани в
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,21.0.html

--- Цитат ---Правила на раздел "Купува / Продава" във форума на RailwayPassion.com

1. Задължително е в заглавието на темата да се упомене характерът на сделката (покупка, продажба, замяна или търг*), кратко описание на продаваното/ търсеното и мащабът.
* Правилата за обявяване на търг търсете в края на поста.
2. Забранено е пускането на многобройни теми от един и същи потребител. Всички покупки или продажби трябва да се групират в една тема в конкретния раздел, определен за целта. Всеки потребител има право да има само по една активна тема в раздели "Купува" и "Продава", както и по един активен търг в съответните раздели.
3. Забранено е пускането на теми от името на друг потребител.
4. Забранено е "bump"-ването на теми от авторите им по-често от веднъж на 24 часа!

--- Край на цитат ---

Тогава, няма защо да се сърдим на новите участници.

--- Край на цитат ---

Пропускът вече е поправен.

--- Цитат ---1. Задължително е в заглавието на темата да се упомене характерът на сделката (покупка, продажба, замяна или търг*), кратко описание на продаваното/ търсеното и мащабът.
* Правилата за обявяване на търг търсете в края на поста.
2. Забранено е пускането на многобройни теми от един и същи потребител. Всички покупки или продажби трябва да се групират в една тема в конкретния раздел, определен за целта. Всеки потребител има право да има само по една активна тема в раздели "Купува" и "Продава", както и по един активен търг в съответните раздели.
3. Забранено е пускането на теми от името на друг потребител.
4. Забранено е "bump"-ването на теми от авторите им по-често от веднъж на 7 дни!
--- Край на цитат ---

Благодаря за вниманието.
Сега вече трябва да настъпи "ред и дисциплина".
Както е казал един друг мустакат - Ordnung muss sein!

toniemi:
Другари!!!
Кога най-после ще махнете тази грозотия,която разделя форума на две?

http://www.railwaypassion.com/Picture/send_us_banner.png

toniemi:

--- Цитат на: toniemi link=topic=27.msg60657#msg60657 date=1306779056 ---Другари!!!
Кога най-после ще махнете тази грозотия,която разделя форума на две?

http://www.railwaypassion.com/Picture/send_us_banner.png

--- Край на цитат ---
Благодаря!
Няма я!

niki:
Имам едно предложение, най малкото ,ако мога да кажа да се канализира писането./хора сме , няма начин от някое отклонение, да го наречем спам, оф, он ин -топик, се едно, особено ако в момента е приятна компанията, някоя шега и тн. / Не знам дали е удачно, и точно за това пиша да си кажете мнението.предложението е да има тема, за да ги наречем, теоретични въпроси и друга за практични въпроси. НОООО  с една малка разлика, ще кажете има подобни теми, да има, но мисълта ми е следната-примерно аз питам нещо свързано с тоците, нищо не разбирам и се интересувам- и тука е разликата- появяват се примерно 20 отговора, може така, ама така е по добре, но, пък и така става. и резултата за незнаещия човек е още по голяма мистерия, както не разбира, изведнъж 10 варианта и резултата е още по голямо чудене)). По конструктивно е да се каже : може така, и така,а Аз съм го направил ето така- сигурен съм, че ме разбирате. :hi:

refil:
Моля,Администрацията да вземе мерки срещу спаменето във вяка тема.
Благодаря предварително  :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия