ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Критики, препоръки и домашна гроздова под масата ;)
pach:
--- Цитат на: refil link=topic=27.msg62845#msg62845 date=1309768648 ---Моля,Администрацията да вземе мерки срещу спаменето във вяка тема.
Благодаря предварително :hi:
--- Край на цитат ---
Има бутончета "Информирай модератор" , така че почисти по този начин!
Ако го направим всички, ще се разкарат спамерите щото ще им изтрият постовете!
TheJackal:
Моля, модераторите да премахнат следните реклами от форума:
Best Ripper:
Предложение: да се даде възможност, както е по други сайтове и форуми, всеки да може да блокира ЛС от други потребители. А още по-добре - ако може да си скрива постове на потребители от темите...
То имало, ама кой да гледа... 10х to pavel75 :drinks:
G_GROZ:
Уважаема Администрация,
Искам да споделя някои мисли оносно прилагането на наказания във форума, провокирани от поредния бан на Пач. Както и предишните пъти, не много активните участници, като мен, не разбират за какво иде реч и какво толкова е сътворил наказания. Може би сте адски прави - познавайки осъдения, но може и да не сте - непознавайки конкретния случай и вашите мотиви. "СИСТЕМНО НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА" не ме удовлетворява като обяснение. Подобно отношение към хората тук, не ме кара да си прекарвам добре свободното време, заради което съм във форума. Помня и банването завинаги на Любо - равносилно на смъртна присъда. Пак нямаше обяснение кого е изнасилил или убил осъдения. И както става в живота, по повод годишнина, смъртния беше великодушно помилван.
Скоро една спонтанна закачка между Жоро, Гервасий и мен бе изтрита, оставяйки впечатление, че някой е повярвал в съществуването на жп линия в Смолян и тунел под връх Снежанка.
И така, желанието ми е администрацията сама да си направи предложение, раздавайки наказания, поне да обяснява конкретното нарушение. Иначе - Враг на народа и аре в душегубката.
mill:
--- Цитат на: G_GROZ link=topic=27.msg69927#msg69927 date=1325663474 ---Уважаема Администрация,
Искам да споделя някои мисли оносно прилагането на наказания във форума, .....
--- Край на цитат ---
И аз съм на същото мнение.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия