ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Критики, препоръки и домашна гроздова под масата ;)
Gervasii:
Що за глупост той учередител и следва да е там а за клубното членство е правилно!!!!!!!
Vlado:
Съгласен съм с Дорян - учредителството е факт и не може да се изтрие, а дори и да се направи във форума, това не го заличава в правния мир.
Сaprycorn:
Предлагам обявите от купува продава отново да излизат в последните публикации, защото сега, когато не се виждат, може да пропуснем наистина големи бисери :)
topalov:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=27.msg73347#msg73347 date=1329589654 ---Предлагам обявите от купува продава отново да излизат в последните публикации, защото сега, когато не се виждат, може да пропуснем наистина големи бисери :)
--- Край на цитат ---
Яско, именно аз там ги виждам, понеже ползвам опцията "Непрочетени публикации", която се намира горе вдясно от аватара на всеки потребител.
Иначе най-отдолу на страницата, където са "Последни публикации", не се показват въпросните теми. :hi:
XRISTO:
Аз пък предлагам да е както в хардуер.бг - да не може да се публикува в отдел "продава" докато не се натрупат определен брой постове. :good:
Аман от "тарикати", продаващи детски старт - сетове за нереални кинти.Дявал да го вземе, та аз два такива локомотива ги подарих на съфорумец за части - как може за подобни "творения" да се искат пари и то не символични, а суми. :diablo:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия