ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Критики, препоръки и домашна гроздова под масата ;)

<< < (14/27) > >>

topalov:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=27.msg73359#msg73359 date=1329595980 ---Аз пък предлагам да е както в хардуер.бг - да не може да се публикува в отдел "продава" докато не се натрупат определен брой постове...

--- Край на цитат ---

Ице, нали се сещаш как ще се появят "спамъри", които на всяка тема и всеки пост е достатъчно да сложат по един емотикон или дума. Тогава примерите са безброй!
"Браво"
"Поздравления"
 :good:
 :hi:
 :lol:
 :yes:
 :drinks:
......и няма да цитирам цялата галерия!
Факт е, че трябва да се добави този емотикон към форумните!

toniemi:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=27.msg73347#msg73347 date=1329589654 ---Предлагам обявите от купува продава отново да излизат в последните публикации, защото сега, когато не се виждат, може да пропуснем наистина големи бисери :)

--- Край на цитат ---
Аз като вляза във форума,с тъмно-синьо са ми оцветени темите в които имам непрочетено мнение.Така са маркирани и темите в купува-продава!
Никога не ползвам"непрочетени теми" и се ориентирам идеално. ;D

liro4605:

:drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:

XRISTO:
Напоследък се чудя дали съм в нашия или в някой ИнГилизки форум.  ::) Това:

--- Цитат ---2.11 Желателно е мненията да се изписват на кирилица. При несъобразяване с предното ще последва предупреждение, след което мнението ще се изтрива.
--- Край на цитат ---
Никой не ебава да го спазва. Да, казах "ебава", защото и на мене като другите ми се иска да наруша правилата, а само така мога - въпрос на образование и възможности...  :haha:
А иначе слушам постоянно "родолюбиви" мнения: българия това, българия онова... скоро май ще ги пише и тях на онзи език, таман няма да се изкушавам да ги чета...  :yes:

piko1:
Имам предложение към целия екип ОПРАВЕТЕ СИ ШИБАНАТА КОЧИНА ЩОТ МЕ ИЗБИВА НА САДИЗЪМ И ПОЧНЕТЕ ДА СИ ВЪРШИТЕ РАБОТАТА ИЛИ НАПУСНЕТЕ ФОРУМА ЗАВИНАГИ ТАКА И ТАКА НИЩО КРЕАТИВНО НЕ ПРАВИТЕ НИТО СЕДИТЕ И ОПРАВЯТЕ НЕЩО НИТО ПРОМЕНЯТЕ НИТО ВЪРВИ ТОЗИ ФОРУМ НАПРЕД ПИСНА МИ ДА ЧЕТА ИЗЦЕПКИТЕ НА НЯКАКВИ ПИКЛЬОВЦИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА НАТИСНАТ НА ЕДИН ШИБАН ПОЛСТ БУТОНА ИЗТРИ ЯВНО В ТОЯ ФОРУМ МОДЕРАТОРИТЕ И АДМИНИСТРАТОРИТЕ ( БЕЗ ИВО ) СА САКАТИ И С КПД КЛОНЯЩО КЪМ НУЛТА

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия