ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Критики, препоръки и домашна гроздова под масата ;)

<< < (16/27) > >>

pach:
Това да не е Държавна Сигурност, та "бивши ченгета няма"!?!?!?
Но не това е предмет на тази тема тук...
 :hi: :hi:

emilchaushev:
И аз имах предвид представяне на България, а не на някакви изкривени представи и тълкувания за съперничества... явно грешно съм го написал. Ама щом съперничеството се поставя напред, то само в България има делене, пъпкуване и всякакви форми на цепене, които не знам защо Пламен вижда и къде точно ги видя в поста ми....

Щом миналото ще е водещо- ваша воля.

pach:
Шук нещо става ....като дявола евагелието....
Ка ще "заповядате" да го разбираме това????

--- Цитат на: emilchaushev link=topic=2236.msg83509#msg83509 date=1352407314 ---...Здравейте ТТ маняци, творци и ентусиасти...

Искам да ви предизвикам...
...
 fktt имаме хвърлена ръкавица да участваме на изложението догодина в Будапеща (ей го де е).
След последното ми посещение на моя приятел той им е подшушнал какви ги творим в нашата мила татковина..
...

--- Край на цитат ---

И точно това ме предизвика да напиша, че това за нас е минало, а бъдещето съм го описал в кратце.
Но както винаги, все някой ще се нагърби тук да ми "тълкува" думите изкривено.
Аз спирам - този филм съм го гледал вече не един път.
Кой както иска да ме разбира - сигурен съм, че чеТТниците разбраха!!!
 :hi:

Vlado:

--- Цитат на: pach link=topic=2236.msg83527#msg83527 date=1352446792 ---Това да не е Държавна Сигурност, та "бивши ченгета няма"!?!?!?
Но не това е предмет на тази тема тук...
 :hi: :hi:

--- Край на цитат ---
Пламене, да, това не е предмет на темата тук и затова ще те помоля за щяло и нещяло да не коментираш "бившия ми клуб", защото, целенасочено или не, това винаги провокира отрицателни реакции и оставя впечатление за тенденциозност. Разбрахме вече какво е отношението ти към КЖМБ, но нека ти напомня, че вече си член на друга организация и е добре да насочиш усилията си към нейното развитие, а не все да изтъкваш какво друг не бил бил направил.

п.п. А относно горното ти мнение искам да отбележа, че думите "искам да ви предизвикам" и "имаме хвърлена ръкавица" не означат винаги нападение или опит за предизвикване на съперничество, скандал, или нещо подобно, а в конкретния случай словесна форма целяща предизвикване на внимание в добрия смисъл, но най-вече опит за стимулиране към действие.

pach:
Владо нали няма да ме поучаваш как се прави клуб и коя е моята организация????Щом като тук се правят такива преднамерени коментари, хвърлят се ръкавици и разни реплики, би трябвало да имам право и аз да го правя все пак!!! Или пак ще хванеш "еднаквия" аршин?
 :hi: :hi: :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия