ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Критики, препоръки и домашна гроздова под масата ;)
Vlado:
О-о-о-о, я стига, пуснеш някоя провокацийка, а после "ни лук ял, ни лук мирисал". За глупаци ли ни смяташ?!?!
Gervasii:
--- Цитат на: pach link=topic=2236.msg83532#msg83532 date=1352447616 ---Владо нали няма да ме поучаваш как се прави клуб и коя е моята организация????Щом като тук се правят такива преднамерени коментари, хвърлят се ръкавици и разни реплики, би трябвало да имап право и аз да го правя все пак!!! Или пак ще хванеш "еднаквия" аршин?
:hi: :hi: :hi:
--- Край на цитат ---
Ти пък кога си правил клуб. Освен да носиш студена вода на тоя и оня какво друго си направил. и като финал моля админите да разчистят темата с Пацовата и друга помия
pach:
Ооооооо, Доряне три клуба съм направил - като втория го учредих заедно с теб и още доста хора (за жалост постъпили като мен)
Много ти е къса паметта ...удобно е нали? Добре е....
Помия тук се лее не от мен.
N-аджия хвърля ръкавица в ТТ !!!!!!!!!!!???????????????
ЧеТТник не приема ръкавицата!
Н0- скачат като ужилени и ...хващат да мерят с техния аршин!!!!
Сега не бих се учудил и отново всичко да се изтрие, за да може
някой ден пак да ме питат "кой клуб" съм направил!??!???!!
Някои отиват с ботуши там от където аз съм се върнал бос преди години....
По спокойно колеги - всички сме запомнени с делата си, не с репликите в този форум!!!
Gervasii:
Сложи вратовръзка и костюм и направи 4 клуб :drinks:
Vlado:
Как не те е срам, ще кажа аз! Как не те е срам! Освен помия, провокации, откровени лъжи и подмятания, безкрайна злоба и завист, какво друго си направил или вършиш, питам аз? Че освен да се ровиш постоянно в миналото и да злословиш, друго не четем или слушаме за теб.
И тъй като вече тотално ми писна от долното ти поведение, ЕДНОЛИЧНО и БЕЗАПЕЛАЦИОННО ТИ НАЛАГАМ ПОСТОЯНЕН БАН ЗА ТЕНДЕНЦИОЗНО, СИСТЕМНО НАРУШЕНИЕ НА ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА И ДОБРИЯ ТОН!!!
КРАЙ!!! ТОВА ПРЕЛЯ ЧАШАТА! КРАЙ! ДО ТУК!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия