ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Критики, препоръки и домашна гроздова под масата ;)

<< < (19/27) > >>

gts.best:
 :good:
--- Цитат ---.....................Всеки е свободен ако иска да се представя или не.....................
--- Край на цитат ---
:drinks:

:diablo:
--- Цитат ---..........................Който не се е представил, с поне две от трите си имена, възраст, местоживеене и професия да няма право да пише във форума...........................
--- Край на цитат ---
:nono:.............Все пак сме 2012............а не преди 1989............. :drinks:

Adrian:

Аз предлагам който няма 41ца на Пико да

mitko0888:

--- Цитат на: Adrian link=topic=27.msg83999#msg83999 date=1353738522 ---

Аз предлагам който няма 41ца на Пико да

--- Край на цитат ---

Имам !!!! Страхотна е! Виж я само, красавица! http://www.youtube.com/watch?v=6sCaNRCeOMg

liro4605:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,4070.msg86219.html#msg86219  да си прехвърля сам изказването,мислите ,писането на някъде
ВСЪЩНОСТ ЩЕ ДАМ СИЛА НА ИЗРАЗ НА МИСЛИТЕ СИ!

НЯКОЙ НЯКЪДЕ БЕШЕ КАЗАЛ ,ЧЕ КАКВОТО МИ Е В МИСЛИТЕ ТОВА МИ Е И НА ЕЗИКА И Е ТОЧНО ТАКА!

Чували ли сте за китайската стена, виждали ли сте я поне на снимка,ако тя ви проговори то и модераторите ще ви проговорят!!!
Искам да съм ПРИЯТЕЛ с всички ви и уважавам всяко едно ваше мнение, защото нас ни обединява нещо от малките красиви неща останали на този затриващ се свят!

Много преди нас са го казали:
-Правете любов ,а не война

Аз ще го перефразирам и ще кажа:
-Правете красоти ,а не интриги

р.р...................................................................................................

попълнете многоточието

А

Vlado:
Миро, ще повторя това, което много пъти по един или друг повод сме казвали - на този етап не се предвижда преразглеждане на наложените наказания! Статуквото се запазва!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия