ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Критики, препоръки и домашна гроздова под масата ;)

<< < (20/27) > >>

Best Ripper:
Три пътя има човек, за да постъпва разумно: първият, най-благородният, е размишлението, вторият, най-лесният, е подражанието, третият, най-горчивият, е опитът. Конфуций  :drinks:

Adrian:
Off-Topic:тоя Конфуций явно е събирал Merklin  :lol:

anubis:
Мисля, че постът на Адри е изцяло по темата "Критики, препоръки и домашна гроздова под масата". А именно: индиректно се препоръчва да не се колекционира Мерклин  ;D

Best Ripper:

--- Цитат на: anubis link=topic=27.msg86258#msg86258 date=1359558157 ---Мисля, че постът на Адри е изцяло по темата "Критики, препоръки и домашна гроздова под масата". А именно: индиректно се препоръчва да не се колекционира Мерклин  ;D

--- Край на цитат ---
Аз пък мисля, че твоят пост е директно по третия път на Конфуций...  :haha: :lol: :lol: :lol:

Boris 2-12-4:
" На кино си. Драма. Някой трябва да вземе съдбовно решение, от което зависи съдбата на много хора. Каквото и да му е решението ще загинат невинни... Разкъсан между дълг и себеотрицание... И тогава се чува от задния ред : "Пешо , дай от твоите пуканки, че моите ги ометох..."

Адри и Анубис, защо спамите по такъв грозен начин писаното от Лиро?!?  

Къде Ви е най-обикновеното чувство за уважение?!?

Или всичко в този живот е кал?!?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия