Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Помощ за макет
pach:
За Роко артикули - поръчвай при Жоро. В момента цените са му най-ниските (дори от някой онлайн магазини), като имаш предвид, че той е представителя на Роко за България. Роко геолайн - аз никога не бих използвал точно заради призмата, но ти ако си ги харесваш....
Моделдепо не търгуват с България - от тук двама/трима си правихме поръчки онлайн и до сега не сме получили отговор...
:yes: ;D
ПП.Мишката е най-скъпата на Роко, защото е без кабелна и се води Профи...
gongalov:
Относно тази безжична мишка имам известни притеснения. Понеже вкъщи имам Wi-Fi, дали двете няма да си пречат
pach:
Прегледай и техническите показатели ...но не би трябвало. Не само ти си с Wi-Fi у дома. Предвидено е в кодирането на връзката.
Впрочем безжичната миша е излишно скъпа спрямо обикновенната - тази опция, почти удвоява цената.
Или казано по народно му "За да махна кабела - трябва да платя доста по-скъпо".
Прецени дали обикновен МултиМаус не ти върши същата работа?
Най-малкото, че това ни е познато на мнозина като възможности и за разширение и уголемяване на системата.
Всъщност не знам някой от нас да ползва безжична мишка и ако вземеш такава ще си ...първопроходец!
Тоест евентуално ние ще ти задаваме въпроси от рода на ..."Това го правя така и така с МултиМауса, а как мога да го постигна на профито?", защото по стара "традиция" българина не чете - той задава въпроси (и отваря теми във форумите :sarcastic:).
...и такива работи...
;D ;D ;D
Gervasii:
като сте даваш толкоз пари по-добре си помосли за
http://www.modellbahnshop-lippe.com/produkt/ESU/29-7-0-48212-003003-0-0-0-0-0-0-grp-de-p-0/ein_produkt.html
ESU централа! :good:
XRISTO:
--- Цитат на: Gervasii link=topic=2707.msg49466#msg49466 date=1290026368 ---http://www.modellbahnshop-lippe.com/produkt/ESU/29-7-0-48212-003003-0-0-0-0-0-0-grp-de-p-0/ein_produkt.html
--- Край на цитат ---
...dispatcher..., това чудо със златен обков ли е?! Ако беше жизненоважно за нашето хоби - отдавна да съм минал на салфетки! :lol: :lol: :lol:
...а можеше и на някоя засукана салфетна колекционерка да и покажа ку..такова...колекцията си... :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия