Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

SCARM - софтуер за опростено планиране на моделно ЖП трасе

<< < (3/37) > >>

Mixy:
Версия 0.3.5 е готова!

Освен корекциите и някои дребни подобрения, новата версия вече има и възможност за експорт на трасето в BMP или JPEG файлови формати, които лесно могат да бъдат отпечатани в графичен редактор или направо с вградения Picture and Fax Viewer.

:)

topalov:
Поздравления за чеТТника Милен!

Искам да похваля още една екстра /Pach вече похвали ролетката/... опцията като маркираш трасе и поискаш общата му дължина, в изскачащия прозорец се появява, освен дължината на трасето, също и действителната дължина в метри! Продължавай в същия дух, Милене!

Поздрави: чеТТата  :drinks:

Mixy:
10x още веднъж :)

760mm:
Бре, браво! Аз съм Quality Assurance Engineer; ще репортвам всичко интересно, което намеря. Много добре направено!

Mixy:

--- Цитат на: 760mm link=topic=2720.msg48912#msg48912 date=1289287811 ---Бре, браво! Аз съм Quality Assurance Engineer; ще репортвам всичко интересно, което намеря. Много добре направено!

--- Край на цитат ---

Мерси :)

Ще се радвам на всякакви отзиви - ползваемост и удобство, бъгове, функционалност и т.н. ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия