Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

SCARM - софтуер за опростено планиране на моделно ЖП трасе

<< < (32/37) > >>

Mixy:
Ако имате таблет или друго мобилно устройство с връзка към интернет и искате да пробвате SCARM на него, това лесно може да се уреди - вижте как по-долу:

Използване на SCARM с iPad и Android таблети

Някои функции са трудни за управление без истински мишка и клавиатура, но като цяло съм приятно изненадан от това, че повечето неща работят добре и през сензорен екран  :yes:

Всякакви отзиви по мобилното ползване са добре дошли, а ако има интерес, ще преправя контролите и някои от функциите на интерфейса за по-лесна употреба при работа през таблет ;)

Adrian:
Може ли да го адаптираш и за windowsphone?

Mixy:
TeamViewer поддържа Windows Phone 8.1 и Windows 10 Mobile.

https://www.microsoft.com/bg-bg/store/apps/teamviewer-remote-control/9wzdncrfj0rh

Ако имаш такъв таблет би следвало да няма проблем, но ако си с телефон с по-малък дисплей, ще е мъка...

emilchaushev:

--- Цитат на: Mixy link=topic=2720.msg104489#msg104489 date=1463823423 ---Ако имате таблет или друго мобилно устройство с връзка към интернет и искате да пробвате SCARM на него, това лесно може да се уреди - вижте как по-долу:

Използване на SCARM с iPad и Android таблети

--- Край на цитат ---

Подскочи ми сърцето от радост, че върви поредния проект, ама хитруваш Андрешко... нямам компюър,а само таблет. Компютъра е зад добре контролирана мрежа и TeamViewr-a си е направо забранен.

Ако пуснеш мобилна версия, считай ме за бета тестер.

Mixy:

--- Цитат на: emilchaushev link=topic=2720.msg104497#msg104497 date=1463858259 ---Компютъра е зад добре контролирана мрежа и TeamViewr-a си е направо забранен.

--- Край на цитат ---

И за това си има решение - питай сис-админа какво пие и го почерпи една бутилка :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия