Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

SCARM - софтуер за опростено планиране на моделно ЖП трасе

<< < (31/37) > >>

Mixy:
Макет на фокус за месец януари на сайта на SCARM, който вече е в процес на изграждане:

Макетът на клуб Garden State Central Model Railroad Club (обновено)

Всъщност, това е един от най-големите и сложни релсови планове, разработвани до сега на SCARM (от тези за които аз имам информация), който в момента се превръща в истински макет от момчетата в клуб GRC. Наистина страхотен проект!

Повече за този мащабен проект, още снимки и файла с релсовия план може да видите в горния линк.

:)

CaLLlo:

Леко беловласи и очилати, но момчета ...
гледам и малък Манхатън са си спретнали, но са го шитнали най-встрани ... явно с това са приспали нечия съпруга.  ;D
Такъв макет е голяма реклама за мастора!     bg&flag

Поздрави!

Mixy:
Мерси  :)

Ами... да, средната възраст им е висока, но не е важно на колко си, а как се чувстваш, нали!  :spiteful:

Тук например си празнуват 50-годишнината на клуба:

А тук им е новогодишният макет:

И годишното клубно барбекю (снимка от 2013):

Общо взето, кеф цена (и възраст) няма :)

Mixy:
Ето я и новата версия SCARM 0.9.32, с нови възможности и много нови и обновени релсови библиотеки:

SCARM е обновена до в. 0.9.32

Тази версия въвежда нова функция за обръщане, както и подобрена команда за завъртане (и двете в меню "Редактиране"). Оправени са някои грешки и са направени поредните оптимизации. Но най-важното е, че програмата вече е преведена и на китайски и ще бъде първата от този клас, която ще стъпи на милиардния азиатски пазар (с надеждата да го завладее и покори)  ;D

Old Boris:
Браво,Милене, поздравления за усилията и резултатите! Свалих новата версия и сега си правя тренировки :)
 &bgflag bg&flag

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия