Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
SCARM - софтуер за опростено планиране на моделно ЖП трасе
Mixy:
За линиите и релефа - получава се заради специфичния ред на полагане. По това все още имам да работя. А за грешката - нямам идея защо се е получила. Прати ми файла на проекта по мейла, даден в документацията за да го прегледам и да оправим нещата.
Mixy:
Мерси на всички за поздравленията :)
SCARM версия 0.9.9 е готова и публикувана нa www.scarm.info. Добавени са някои нови възможности за редактиране, включително влачене и поставяне на релсите с мишката директно от релсовия панел към чертожното поле. Оправени са и няколко грешки, както и докладваната от gench по-горе Abstract error. Има и няколко обновени релсови библиотеки. Пробвайте я ;)
Mixy
zazo:
--- Цитат на: Mixy link=topic=2720.msg71624#msg71624 date=1327339531 ---Мерси на всички за поздравленията :)
SCARM версия 0.9.9 е готова и публикувана нa www.scarm.info. Добавени са някои нови възможности за редактиране, включително влачене и поставяне на релсите с мишката директно от релсовия панел към чертожното поле. Оправени са и няколко грешки, както и докладваната от gench по-горе Abstract error. Има и няколко обновени релсови библиотеки. Пробвайте я ;)
Mixy
--- Край на цитат ---
Тази тема я следя много внимателно и мога само да те поздравя. Обаче ми е страшно любопитно следващата версия каква ще е?
1.0?
0.9.9.1?
1.0.0 rc1?
Шегувам се разбира се. Още веднъж поздравления.
Mixy:
Следващата ще е 0.9.10 - ще я пусна след малко, щото в 0.9.9 съм объркал новите английски текстове :blush2: и колегите отатък голямата вода вече пропищяха, че не знаят български :haha: :haha: :haha:
schatsi:
:clapping: :clapping: :clapping:
--- Цитат ---...колегите отатък голямата вода вече пропищяха, че не знаят български ...
--- Край на цитат ---
...значи е крайно време да го научат ! :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия