Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Прокопаха най-дългия ЖП тунел в света- "ГОТАРД"!
liro4605:
Другия преход също е уникален.От сега си блъскам главата къде ще го сложа железния виадукт който се среща май само там.Ама Готард си е Готард Не случайно са си направили хората панорамни вагони.
toniemi:
--- Цитат на: Adrian link=topic=2738.msg47385#msg47385 date=1287499242 ---Много е красиво ! Съчетано с красотата и подръжката на железницата - респект ! Крайно време е да си направим една тема за SBB тук има поне 10 фена ?
--- Край на цитат ---
:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:
В Z много ги тача!
В НО съм БДЖ ,но в ЗЕТ съм твърдо SBB :hi:
gregary:
За SBB и Швейцария мога да кажа само:красота на красотите - всичко е красота ;D ,просто гледам със захлас и ми се пълнят очите :yes:.
Поздравления за хубавите снимки от Миро :clapping:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=2738.msg47380#msg47380 date=1287488562 ---Всъщност линка който исках да пусна е тоз http://www.gotthardmodell.ch/bilder-filme/videos/?L=0. но сега виждам че PACH го е пуснал :hi:
--- Край на цитат ---
- нещо не ми се отваря линка :this:
п.п. за тема SBB съм твърдо ЗА и с интерес ще я следя! :give_heart:
ankar:
Предлагам liro като най " просветен" да я започне ,пък останалите ще помагаме с каквото можем.
br185:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=2738.msg47371#msg47371 date=1287479888 ---Тунела е поредния прогрес!За жалост обаче ще се загуби чара на част от железницата на SBB!
Ето го сегашното трасе от което черпя идеи за макета си- http://www.youtube.com/view_play_list?p=CF128A7B8880D7F8
р.р.Някьде го гледах и на макет 1:1 ама сега не го намирам.
--- Край на цитат ---
Защо да се загуби чара. До колкото ми е известно ново трасе през тунела допълва старото, а не го заменя. Скоростните влакове и някой от товарните ще се движат под планината, а всички останали ще се движат по старото трасе. За съжаление тук в България никой (от тези които трябва да го правят) не мисли по въпроса дали не е по удачно поне част от съществуващие пътнико и товаропоток да се прехвърли на влакове вместо да имаме автопаркове от стари (и опасни) автобуси и камиони!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия