Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да съберем средства за едно добро дело!

<< < (10/14) > >>

anubis:
Добре че са Иво и Владо да движват текущите задачи. Без тях сме за никъде... :hi:

Vlado:
Колеги, спретнах нещо. Дано ви хареса:

Уважаеми господин Дори (prognosis),
   Ние сме жп моделисти от България, членове на форума, който посещавате и Вие, този на Railway Passion (www.railwaypassion.com). Както сам знаете, този сайт и форум са нашата възможност да обменяме опит и знания в областта на жп моделизма, да се опознаем взаимно, дори сприятелим.
   В стремежа си да научаваме и усвояваме нови и нови неща за хобито сме впечатлени от Вашата работа, от обема, качеството и изобщо от желанието Ви да създавате жп макети и модели, да развивате и популяризирате хобито ни, без значение държавни граници, разстояния, разлика в култура, бит и език. Щастливи сме и, че сте избрали точно нашия форум, за да правите това.
   В знак на уважение към Вас решихме да Ви направим един скромен подарък, един малък жест, знак за признателност и израз на висока оценка за приноса Ви в развитието на жп моделизма в Румъния и България. С общи средства закупихме видеокамера Cаnon Powershot A480 Silver (технически данни) ….
   Надяваме се този скромен дар допълнително да Ви стимулира, така че и в бъдеще все така неуморно да работите в ползва на прекрасното ни хоби.
   С уважение,
   760мм - Светлин Маринов
   ivo - Ивайло Климентов
   Vaskopf - Васил Михайлов
   Vlado - Владимир Колев                      
   Topalov - Димитър  Топалов
   pavel75 - Павел Трифонов
   turboto - Борислав ...
   bategojko - Иво Недков

членове на форума към www.railwaypassion.com  

Трябва да се добавят липсващите имена, както и повече данни за камерата.

pach:
Техническите данни ще си ги види от упътването...по-скоро му намекни,
 че дарението е с цел освен популяризиране на хобито
и ПОДОБРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО в снимките и клипчетата от него...
за още по-добро популяризиране.
...или нещо такова. Нали (до колкото знам) за това събирахте парите.
(Ако мога да се "обадя", щото не съм участвал в дарението)... :blush2:

760mm:
Текста е хубав! Моето име е Светлин Маринов. Той ще се сети защо е; защото аз нали го боднах на тема лошо качество; културно и съветвайки, той каза, че няма камера, аз по-късно питах за адрес уж между другото и не сме говорили, но ще разбере. А гледам и, че някакъв никон е взел но на заем; явно си мисли именно в насока качество. Със сигурност ще може да снима по-добре вече - много е интересно дали ще се зарадва ;) Той може да е видял и темата ни, но може и да не е ;)

Да действаме!

Ivo Nedkov:
Предполагам този текст ща бъде на английски, нали?
Ето и моето име към общия списък.
bategojko - Иво Недков

Освен камерата и картата с памет, към нея ще има ли и малък статив?
Нали се коментираше ,че ще се вземе с останалите пари...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия