Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Темата на liro

<< < (72/77) > >>

pavel75:
Ако става въпрос за НО имаш от мен дръвчета. Ще видя дали нещо друго ще изкочи от кашона, което може да  е полезно. Релси трябват ли? Ако не се лъжа имам едни на Механо, които няма да ми трябват.

pavel75:
Миро,

освен обещаните дървета мога да ти предоставя и тези неща за децата:

Нямам от големите трансформатори, имам този:

Прелез с кантон на Аухаген:

Тунелен портал правен от мен, от материал за изолации (не му знам името). Децата ще трябва да го оцветят:

Трябват ли още къщички? Към прелеза има гара, която също мога да ти предоставя.

Поздрави

Best Ripper:
Освен пластмасови Аухаген произвеждат и картонени къщички. Излизат по няколко лева и също са доста занимателни за децата... Режат, сгъват, лепят...  ;)

liro4605:
Работата по проекта продължава.Виждам щастие в детските очи,когато им подам бормашината или фрезата или каквото и да е.Всичко се прави с голям ентусиазъм.Не всички ги грабва ,но както каза Любо градския "..едно дете да стане по-добро е достатъчно...".Лакирваха, пробиваха ,стягаха после почистваха и бяха щастливи.Масата стана перфектна като аз само наставлявах и показвах точният инструмент без да пипам нищо.За сега още едва ли осъзнават какво ,ще става точно въпреки,че гледаха проекта за което благодаря на Пламен,а той е простичък,но красив,

като нещата в живота.
  Радваме това ,че има деца който с нетърпение питат :
-Кога ще дойдеш пак?

Да бъдем по-добри!

р.р.Благодарности на всички който помагат в проекта  :hi:

liro4605:

Ако беше картина бих я кръстил "Идилии".

http://www.paj-modelbouw.com/apps/photos/?&pagesize=36&page=1 -източника.
Колко малко му трябва на човек да е щастлив или както се пее в една песен "..Един прозорец и безброй мечти..."
Пожелавам всеки му сбъднати.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия