Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Темата на liro

<< < (20/77) > >>

liro4605:

Малко споделено от таз сутрин.
Много ми е мъчно за безхаберието към реалните 46ки.Останали са в движение неколцина.Снощи в Бургас като ми казаха че на сутринта ще съм с 46та и неможах да спя от кеф  :yahoo:.Преживяното днес беше един път.Нямат равни тез пущини.Вечерта имах посещение от наш съфорумец.Видяхме се набързо,врътнахме се на обръщателя.
Гарата на която се сетих и да щракна и една снимка поне е старата Михайлово,една от любимите ми.Трябваше да ви снимам как излита това чудо с 6 вагончета,но човек като е "под пара" по добре да се отдаде на момента.На табелката на двигателите на локомотива румънеца не е отбелязал ток на максимално натоварване,което ще рече "НЯМА СТОЙНОСТ".Или както се базикаме с колегите-"Като се наема вкарва релсите във фургона ей!" :haha:

Пропуснах да отправя  :hi: благодарности за кой ли път на хората,който осъществиха проекта.
   Да не забравя и "леката ръка" на ПРЕЦЕДАТЕЛЯ  :hi:
 http://www.vbox7.com/play:a874bb5c -поздрав за всички притежатели на 46ки.Този звук на "ХАЛАТА" винаги е бил и ще бъде музика за мойте уши.

liro4605:
Малко снимки от една бивша гара,понастоящем спирка.

Коловозното развитие е извадено и остава само прилежащия път.

С годините гарата е претърпяла реформи като към нея си личат като кръпки пристройките.

В днешно време няма кой да се зайграва да прави такива извивки си мисля.

Мястото на гаровия часовник.

Мястото на гаровата камбана.
Тук както се вижда е работил видния наш поет родом от Чирпан,който през въжения мост на Марица е на 10тина километра.
    Дано оцелее!Хирш някога е стройл здраво :yes:.

zazo:
Както е тръгнало няма да остане много.

evrokoma:
По линията Русе-Варна имаше няколко такива но за съжаление вече не си личи и къде са били всичко е съборено и разграбено така че както е тръгнало железниците в Българя ше са само в нашите макети :sorry:

Vlado:
Затова усилено правя модели на гари, че поне да ги има като умалени...  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия