Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Задвижване на 46 серия на БДЖ

<< < (4/6) > >>

toniemi:

--- Цитат на: Gervasii link=topic=2795.msg48772#msg48772 date=1289161386 ---Prognosis пасти да яде! Тонка мога ли дам една задвижена да я напревиш незадвижена?

--- Край на цитат ---
Изпусни я ,без да искаш,от високо,гаранция,няма да е задвижена :lol: :lol: :lol:

Разбира се че може,дай я :spiteful:Трябват ми оригиналните части :spiteful:

pach:
Тони не бързай - има някой особености които и пречат да се вписва в по-малките радиуси.
Нещо чух освен за разменени кабини (кош) че трябва да се внимава и талигите как са...както и някой други детайли. Разменят ли се става трудно...
Тези дето продължават да се "борят"  ;) с  дребните, но от значение неща да напишат тук кое как става.
Някой започнаха суперосването, те ще кажат кое и как...надявам се.
Доколкото разбрах , машината е перфектна и ако се направи всичко както трябва,
 не би трябвалио да има никакве проблеми.
 ;D ;D ;D

TANO:
Машината се вписва без проблем дори и на 440 мм. пиковски радиус, щом при тебе излиза значи има някакъв друг проблем. Аз се преборих и с куплунг шахтата, сега вече тегли без да изхвърля вагоните, но пробата беше без коша с буферите, така, че още не мога окончателно да кажа ще я бъде ли или не. Мойта машина в момента е на части, тия дни като я завърша, ще пусна и малко снимки с нещата, които съм преработвал и допълвал :drinks:

hristo:
 И аз подтвърждавам, че машината се вписва и в по-малки радиуси безпроблемно. Пробвах с R2 на PIKO, което е радиус 421мм и няма никакви проблеми. Разбира се куплунга към първия вагон е от стандартните , а не курц.

toniemi:
И моята вече се вписва в 440.Пилнах това-онова и стана ;D
Все пак моята бе незадвижена,не знам има ли значение!?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия