Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от MEHANO

(1/6) > >>

TheJackal:
Здравейте!
Имам следния въпрос: Каталогът на MEHANO от тази година включва и модели в ТТ 1:120, някой има ли модели на този производител в мащабите N и HO? Нека да сподели какво е качеството, до колко са реални изпълненията на моделите и кой е в България педставителят им. Благодаря! ??? :o

Vlado:
Имам един куплиран вагон на "Механо". Ами доволен съм - първо, че такива много, много няма и второ - добра детайлизация и возия. Изобщо като цяло съм без забележки! Исках да си взема още, но в Конрад от четири месеца постоянно отлагат имането им с месец напред и така и не си купих повече. Несериозна работа!

TheJackal:
Аз видях моделите на сайта им, цените също са там, обаче ме интересува кой е представителя за България, тъй като продуктите на MEHANO се продават в магазините на "ПИКАДИЛИ". Явно ще трябва да се разходя до магазина в Бургас и да се заинтересувам кое, как и защо. ;D

Vlado:
Специално за хобито аз зная само "Конрад" и то само показаните в каталога неща, не всичко.

TheJackal:
Сега им драснах едно мейлче, да видим какво ще отговорят. После ще рапортувам. ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия