Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от MEHANO

<< < (6/6)

Vlado:
Серия "Престиж" на "Механо" и сега предлагат от "Конрад". Моите куплирани контейнерни вагони са именно тази серия. Взех ги началото на тази година. Е, не са като Роковските, ама биват. Качеството е съпоставимо с известни резерви. А иначе всички локове (има и нови предложения) в новият каталог на "Конрад" са серия "Престиж". Включително ако не се лъжа, се предлагат и алтернативно със саунд.

martzaro:
Добре ве майна ми аз така и не видях цените на артикулите  ??? ??? ??? ??? ??? ???

pach:
Тези линкове и файлове ми изкачат от Гугъл търсачката , търсейки една стара белгийска вагонна фабрика (произвела ни е първите вагони в историята) .Да не ви описвам какви въпроси му задавам на Гугъла , като един от резултатите бяха тия три дори безименни файла - като ги отварях , с четири очи гледах антивирусният панел няма ли да се разквичи , щото не бе ясно какво има зад безименността - пък то изкочиха тия каталози на Механо (Менаno) , а американската фирма за която споменавам по-горе е Мекано (Месаno)  ;) ;) ;)
Цени на сканирани каталози няма и да намериш , ходи им в официалниятг сайт!
Там сигурно ги има...
Някой разправяше ,че на място в (Словения ли там - коя беше бившата..) цените били невероятно човешки , тоест изненадващо ниски...ама никой не е отишъл от нас май да провери...
 ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия