Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Как инсталираме детайлите, идващи с нов модел?!

<< < (3/4) > >>

Gervasii:
пробвай с дървени клинци. а за кашонните колекционери те събират кашони.

760mm:
Ама никой не написа една свестна тема "да бе, и аз съм се мъчил, не е лесно" и т.н., чак се чудя изобщо хората верно редят ли детайлите?

Der Hetzer:
Ами часовникарите как поправят швейцарски часовници, които струват колкото луксозна лимузина?
Всичко е до способности и прецизност, не може биволски касапин да бъде очен хирург. Просто хората са различни, техните способности са различни, дори и пред Бог не сме равни, равни сме само пред Господин Колт  :yes:

Сaprycorn:
За целта използвам няколко инструмента- пинсета, макетен нож, бургии от 0,5 до 1 мм, и ако се наложи каноколит. Доколкото разбирам става въпрос за вагони на Роко? Пластмасата на техните допълнителни детайли е мека и еластична, лепилото на Ревел(и въобще ацетоновите лепила) не я лепи. Оворите често са по-малки, или по-големи от детайла. Затова, ако отворът е по-тесен го доразпробивам със съответната бургия. Ако е по-широк използвам много малко каноколит.
 Принципната идея на Роко е тези детайли да се монтират без лепило, просто да се заклинват в предвидените за тях отвори.

n_sirakov:
Не знам аз канаколит не ползвам а Model master при теб трява да има мнооооооого от него защото отдлу пише made in U.S.A

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия