Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Софтуер за планиране?
EMPEROR:
Мисля си, че програмата ти си заслужава вниманието и съответно отделна темичка. Искаш ли да си пуснеш една, в която да представиш наново SCARM и да пускаш там ъпдейти, а аз да я стиковам да си седи най-отгоре?
Днес я пробвах и останах много доволен! Супер интуитивна и лесна за работа! :good:
zazo:
И на мен ми хареса много. Заслужава развитие.
pavel75:
Едно питане, сигурно е тъпо, но никъде не го видях. При построено трасе и ако искам да го преместя цялото, как става?
gongalov:
Може примерно да се направи нов раздел със заглавиеСофтуер за планиране и вътре да има една тема са SCARM, една за други програми (WinTrack, WinRail и т. н.) и една за обсъждане на преводи.
pavel75 избираш трасето с Shift и ляв клик, след което с Ctrl и мишката влачиш накъдето искаш
Mixy:
Мерси, момчета :)
@EMPEROR: ОК, но малко по-късно днес или утре ще я пусна, че сега ще водим бебето на ваксинация.
@pavel75: За да преместиш цялото трасе, избираш всичко с Ctrl-A и после хващаш коя да е релса от трасето и местиш (като държиш Ctrl).
A, то вече са ти отговорили :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия