Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Софтуер за планиране?
pach:
Мдаааа, системата и мен ме приятно изненада :swoon: (най-после ми остана мало време и я заредих).
Адмирации :ok: - не очаквах с такъв интерфейс да е и в такъв вид ...Въобще наистина е свършена много работа!
Харесва ми много, а това че е българска, ме кара да се надувам като пуяк! :bb2: :bb:
Пожелавам на програмата и автора :hi: да ги пребъдат! :good:
Освен "купешките" програми знам само една полска за проектиране (отново в ТТ) и още една полска, която се свързва в система с макет за да го управлява.
Впрочем Микси, доколкото знам се занимаваш с електроника и ми се струва , че може да обмислиш този въпрос (веднага щом завършиш проектанската програма) дали да не и направиш разширение за такива функции. Една българска система за проектиране и управление на макети, би било страхотно!!!
:clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
ЧеТТнициииии - напреееееед!!!
:lol: :lol: :yes:
ПП.В стандартната библиотека за "Тillig-TT-Std" няма 3D образ на релсата с вагоноотбивачка кат№6730.
Не знам дали е грешка , пропуснато или още се прави... :pardon:
gongalov:
Момчета, имам питанка :unsure:
някой може ли ми да даде библиотеките на Piko A-Track за WinTrack или поне линк, откъдето да ги сваля
pach:
Не може да ги нямаш в библиотеките - има ги и в английската, и в немската версии.
Потърси по-добре... или не си заредил някой от петте диска (CD1---CD5).
:yes:
pach:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=282.msg46875#msg46875 date=1286523187 ---Мисля си, че програмата ти си заслужава вниманието и съответно отделна темичка. Искаш ли да си пуснеш една, в която да представиш наново SCARM и да пускаш там ъпдейти, а аз да я стиковам да си седи най-отгоре?
Днес я пробвах и останах много доволен! Супер интуитивна и лесна за работа! :good:
--- Край на цитат ---
Направо му отдели тема и прехвърли всичко в нея !!!
Пък може да се стигне и до отделен раздел...
:hi: :hi: :hi:
пп.Микси кажи като си готов с ъпдейта, че вече се хвърлих в дълбокото (нали искаш тестване - това ми е вече и професионално изкривянане... :blush2:) но не е лошо като се удавя да мога да се върна на някой по-стар записан етап. :blind: :hi:
pavel75:
Това си е направление, което ще търпи развитие, така че раздел няма да е зле.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия