Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Софтуер за планиране?
pach:
WinRail-а го имам на диск ! :(
Днес си свалих от руснаците русификатор за WinTrack-а!
Но не е преведен хелпа , а само менютата с командите и по основните подпрограми...поне така го описва автора му ...но пък като за начало - стига!
Така смятам , че ще се справя по-бързо с нея!
Впрочем , от руснаците научих , че има опции сам да си проектираш сгради в 3D-вариант, които в последствие да си ги сложиш на проекта.Даже си разпичатах два файла за двата примера които дават.
Много полезно и атрактивно нещо - има голяма вероятност да премина от WinRail към WinTrack , нищо че първият съм го усвоил вече!!!
Maktub:
Мерси за инфото. Дръпнах я от masters-tb.
XRISTO:
Би ли могъл някой, който ползва Уинтрак да ми каже дали има някакъв туулс в програмата, с която да изчисля разстояние между съседни релси.Задал съм размера на макета, но така не мога да се ориентирам какви са долу горе отделните разстояния, за да знам как мога да събера сградите и да измъдря някакъв релеф. ::)
VaCo:
Extras - Distance - показва разстоянието между маркираните релси,
Extras - Distance to layout flange - показва разстоянието между маркирана релса и края на макета.
XRISTO:
Ами то при кликване на мишката с десен бутон най-отдолу двете от падащото меню са distance и последното extras distance, обаче се появява една отсечка с чертички(чертожното изображение за дистанция), което не ми е ясно с какво се управлява.Демек, не мога да го накарам да работи и туй то.Който и бутон на плъха да натисна - отсечката се изпарява ;D.Може ли да ми дадеш по-точно обяснение за работа с тази опция, ако не те притеснявам много? :blush2: :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия