Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Софтуер за планиране?
VaCo:
--- Цитат ---Още ... за сега чертежа става по груб и неточен от другата програма , ще видим при разпечатката как ще излезне.
--- Край на цитат ---
Перфектна разпечатка се получава като се експортне проектът в Autocad (DXF файл). Така съм правил дори шаблон в мащаб 1:1, на плотер естествено и нямаше никаво отклонение в размерите и радиусите.
И още нещо, ако рещиш да правиш експорт, предварително трябва да зададеш мащаба от "Page setup".
pach:
Хах , започва все повече да ми харесва!!!
От кога разпитвам тук , как (?) аджеба , западняците си правят разпечатките 1 : 1 , и най-после - конкретен отговор (гениално просто , особено като ти го каже друг)!!!
Благодаря и за това!!! :hi: :clapping:
(ако продължаваме в тоя дух , ще си спретнем едно малко наше си кратко ръководство за работа с въпросната програма!!!)
:yes: :yes: :yes:
Maktub:
Откъде може да се дръпне WinTrack и/или WinRail, че рових къде ли не и не мога да стигна до действащ линк...
pach:
Ами WinTrack последната версия (8.0) я има тук
masters-tb.com
Иска регистрация за да ти позволи да я свалиш , а и търсачката се появява след регистрацията и т.н. (доколкото разбрах е някакъв торент май...).
Има си и няква програмка с която се източват файловете , трябва да си я инсталираш и готово...само не ми стана ясно как може да си махнеш регистрацията от там!
:yes:
XRISTO:
WinTrack-а, мога да ти го пратя по скайпа(имам го от Zazo), само ми дай някакво скайпи-име, с уин-рейла е по-сложно, защото съм с някакви демо-версии, защото не го ползвам по принцип.Но бих могъл да ти го потърся.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия