Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Софтуер за планиране?

<< < (18/30) > >>

Crazyboy:
 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

gongalov:
@Pach

ако имаш нужда от помощ мога да се включа и аз в превода и редактирането

pach:
Ако искаш свали голямият ПДФ файл (от немски или английски, който език ползваш) и давай - но е 132 стр.(английската версия). Това е направо едно пространно ръководство за работа с WinTrack-а, което върши страхотна работа. Така или иначе, програмата е всеобхватна, работи с точност до 1 мм (при съответните настройки), пък ако се хванеш и го направиш, може да го "вградим" на мястото на късия помощен файл на  WinTrack-BG. Това е най-лесното...
Иначе самата програма е на 99% готова... :scratch_ones_head:

Тя  е преведена както казах още преди 4 месеца, но сайта на клуба се бави и техническата проверка още не е минала цялата, та затова превеждам краткият помощен файл...но почти е готов. Остава организационни въпроси да се решат само.
Тъкмо Клубът ни прави 1 годинка!!!
 :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:

gongalov:
Ще взема английския.  :good:  Няма ли някое руско ръководство за това, все пак съм руски възпитаник   :haha:

pach:

--- Цитат на: gongalov link=topic=282.msg46768#msg46768 date=1286318952 ---Ще взема английския.  :good:  Няма ли някое руско ръководство за това, все пак съм руски възпитаник   :haha:

--- Край на цитат ---

Руското е късото - 32 стр. и вече го превеждам. Само че, се оказа че "братушките" имат някой странни понятия за проектиране в моделизма, :haha: :haha: :haha: та се налага да го обработвам за нашите ...български условия. :hi:
Например изненада - в Русия  има (странно) разпространение освен мащаб G (да живее PIKO  :dirol:) и доста моделисти в системата на Мерклин :swoon:!!!

Ама то какво странно вече...щом като най-голямата рекламна агенция в Германия се оказа..РусьМедиа!!!
 :lol: :lol: :lol:
То вярно че спечелиха ВСВ, но май едва сега "превземат" немачко... :on_the_quiet:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия