Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Кой български локомотив бихте искали да видите произведен?
Vlado:
Е, то във всички случаи ако се прави 42-ра серия, ще е с оригиналния ламинатен кош. Иначе се губи смисъла тая красива машина да има вида на "новите" 42-ки като модел. По-добре да направим 43, 44, 45 в такъв случай. А и ламинатките ги карат в други страни, тъй че в това ни е шанса. Обаче не съм чувал, да се водят преговори с някоя фирма да ги произведе, ама нейсе, все някога ще стане и това. БГ пазарът става все по-атрактивен, тъй че...
liro4605:
http://www.railwaymodeling.com/gallery/displayimage-28-19.html
Тази е "менте" и коша даже е сменян.Оригиналния е от оребрен стъклопласт също както и кабината.
evrokoma:
Еееееееееееее бях чувал за менте ракия,менте цигари и менте документи ама тва разби мечтите ми "МЕНТЕ ЛОКОМОТИВ" егаси докъде стигнали престъпниците :wacko: :lol:
KRAKOMOBILA:
От всички 42 1хх. Само рамите са оставени. Коша е изграждан наново.
anubis:
--- Цитат на: Жоро link=topic=2831.msg53576#msg53576 date=1296561709 ---Начинът е много лесен. Отива се при Тилиг, оставят се парите на масата и се казва: Те ви парите, дайте сега и направете едни 150 бройки. Нищо по-лесно от това.
Апропо: за коя 52-ка говориш, щото Тилиг може да я направят в ТТ. Или ще сменяш мащаба! :good:
--- Край на цитат ---
Жоре, те от Гютцолд ще ни одерат живи с тяхната 52-ка, за това Адри пита за Тилих. Вярно, че е в ТТ, ама... :lol: :lol: :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия