Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Начални стъпки в макета на gregary

<< < (21/29) > >>

widowmaker:

--- Цитат на: gregary link=topic=2849.msg67204#msg67204 date=1321000102 ---То и аз така си мислех,но на живо ме страх да не стои малко 'криво,неестествено'  :scratch_ones_head:
Но,сигурно така ще го правя!

--- Край на цитат ---

Няма да стои, това е тилиг елит все пак, после радиусът е като при стрелката.

mitko0888:
Тази от 18 градуса (теснолинейната) е около 15 градуса при сърцето. Аз ако съм ще я резна около края на контрарелсите и ще понадя с (почти) право парче докато стигне до другата стрелка. Преди сто години така си сложих една английска стрелка на Fleischmann с "накрайници" към Пико П профил ...
В противин случай става доста крив макарон: 15 градуса отклонение от широкото междурелсие с дясна крива, след това прав участък от същата стрелка 85183, след това три градуса в същата посока, и веднага залепени в S 18 градуса в обратна крива от 85631!  

widowmaker:
Далеч по лесно ще е да се отстрани свързващата пластмаса точно на финала на кривия изход,
между последните 3 траверси от страната на сърцето , както е показано на картинката.
Така скарата там ще се държи като флекс релса и самите релси могат да се изправят,
т.е. 3-те градуса след сърцето ще станат прав участък и всичко ще си дойде на местото.
Единствено ще трябва да се подкъси релсата, показана със стрелка, може би не повече от 0.5-1 мм.

gregary:
 :hi: Ясно,добри идеи!
Поръчвам и ще видя какво ще надробя! ;D :drinks:

pach:
Доколкото знам ще имаш пристанище (речно) с товарно/разтоварен терминал за контейнери, въглища и петрол!?!?!
 ;) ;) ;)

Ето може би нещо такова ще изглежда?!

;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия