Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Начални стъпки в макета на gregary

<< < (26/29) > >>

liro4605:
Моментната муза сътворява чудеса!Предполагам когато правиш дървенийте ги правиш с муза защото резултата там е отличен.Пробвай и тук така  ;)

Adrian:

--- Цитат ---увереността идва и се увеличава с всака покожена релса, залепен храст, поставен перон или дърво, и тн
--- Край на цитат ---

много добре казано !

gregary:

--- Цитат на: gregary link=topic=2849.msg51783#msg51783 date=1294149272 ---5.на гаровия площад,ще трябва да се намери място и на тази катедрала http://vollmer-online.de/en/articles/art_3739.html  :yes:  ;D

--- Край на цитат ---

Дойде и ред на тази красавица :yes:
В студените зимни дни, не можеше да се работи по макета (помещението все още не е отопляемо качествено),и поработих над сградният фонд (е и над клубният модул де... :pardon:)

катедралата и фонтана в един архитектурен стил

Всичко е на етап позиционоране и добавяне на останалите сгради(авто гара,кметство и др.) на гаровия/централния площад

n_sirakov:
 :hi: :hi: :hi:

eurostar:
Невероятно красива гледка! Браво, Грег! Това беше най-голямото ти изпитание като "строител", въпреки че и кметството е доста сложна сграда. Много се изкефих на тези снимки. Имам обаче едно съмнение относно светлината, а именно дали не трябва диодите да са жълти. Тази студена светлина ми стои малко призрачно. Aко не е късно, разбира се. А пък белите можеш да ги ползваш в кметството - те нали работят на луминисцентно осветление по канцелариите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия