Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Начални стъпки в макета на gregary
gregary:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=2849.msg50217#msg50217 date=1291129995 ---обаче при тея площи с които разполагаш, си е грехота да буташ малки радиуси... Поне така ми се вижда на спиралата горе дясно и тази горе по средата..
Дай и някоя малко по-голяма снимка, да се виждат размерите малко по-добре :drinks:
--- Край на цитат ---
Абеее..., ;D нещо не се справям с WINTRACK-а,ама ще го науча :lol:,иначе радиусите ще ги правя не по-малки от 440-450мм.,поне има място.В планината правите ще са с леки криви,според релефа,аз исках да покажа просто идеята си.Ще гледам да дам и по-голяма снимка,ама търпение. :drinks:
liro4605:
Е тва е нещо към което и аз се стремя. :hi:Пожелавам ти успех.За мен един макет няма ли яка планинска част и развитие на което да караш влаци с по поне 4-5пътническивагона си е макет "торта".БРАВО БРАВО :clapping:УСПЕЕЕЕХХХХ
http://www.fotocommunity.de/pc/account/myprofile/1078154 ей тук има интересни фотоси.
Пустото място все нестига затова и аз съм почнал с една налудничава идея, но пък поне ще има влака къде да се врътка с поне 10-15 вагона.
Кефи,кефи това което си замислил :good: с времето ще стане :clapping:
mgirginov:
:hi: :hi: :hi:
Амбициозно !!!
Успех !!!
Mixy:
Това се казва размах! Да построиш масивна сграда с основна цел разполоагане на макет. Мога само да адмирирам.
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
mill:
Това сега изглежда страхотно,не знам като стане....Успех :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия