Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Музеен парен локомотив 05.01
bdz43r:
Мотовилка по нашенски - щангата, която свързва буталния стержен с ведущата колоос.
Vlado:
Ахам, ясно! Значи ще се доработва (отлива). Важното е да стане, което, не се съмнявам, ще стане. :)
bdz43r:
Няма да се отлива. Ще се скъсява по-дълъг наличен от друга серия.
В депото като могат да правят части, да вземат да направят и един лагер за 03.12.
Vlado:
--- Цитат на: bdz43r link=topic=1380.msg42383#msg42383 date=1275909649 ---Няма да се отлива. Ще се скъсява по-дълъг наличен от друга серия.
В депото като могат да правят части, да вземат да направят и един лагер за 03.12.
--- Край на цитат ---
Ми той Пламен си го е написал, че ще се скъсява, ама аз си философствам...
Както и да е: Какво става с 03.12? Ще я бъде ли?
CaLLlo:
Информацията която стигна до мен е повече от добра, г-н Деянов се е наел 05.01 да бъде възстановена такава, каквато е била при доставката: с оригиналните Вагнер-крила, без балкони и т.н. и т.н. За целта са издирени и намерени всички възможни снимки и чертежи на локомотива и благородните намерения могат да бъдат осъществени ... и ще бъдат!
Информацията за възстановяване на локомотив от серията 46 - ''баба Меца'', обаче не се потвърди! Явно някой нелепо се е пошегувал с ''нашего брата''.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия