Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности
Участие по ТВ7 "7-мо АВЕНЮ"
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: choveka_vlak link=topic=1772.msg51098#msg51098 date=1292840545 ---По щастлива случайност Ви гледах с Жоро в ТВ7, нали това бачкам и все ме няма..., Та поздравления!!!, :good: Най се радвам че парирахте въпросите на това квазимодо, просто упяхте!, а мисията е изпълнена!. :good: ;D :dance1: Извинения за топика но така и в деня не си позволих да отварям отделна тема!.
--- Край на цитат ---
То има - можеш да и обърнеше внимание тук:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,2869.0.html
Dimitar Baev:
А бре, на тази телевизия явно само това и е в главата, а този меркантилен педе...... само пари, секс, и т.н. влак в тунел са му в главата!
Защо не му подготвихте, ама не, трябваше да му извикате Ст.Бенацо с неговата градинска железница, та направо в задното депо, та да му спрат мислите. Как може да сравнява играта и карането на локомотиви с оргазъм,секс и бизнес.
Тоя ляв французин явно добре знае какво означава като възклицание името му. :diablo: :wild:
Adrian:
на няколко пъти мислех ,че ще ги настъпи !
Der Hetzer:
--- Цитат на: Dimitar Baev link=topic=2869.msg51100#msg51100 date=1292853149 ---А бре, на тази телевизия явно само това и е в главата, а този меркантилен педе...... само пари, секс, и т.н. влак в тунел са му в главата!
Защо не му подготвихте, ама не, трябваше да му извикате Ст.Бенацо с неговата градинска железница, та направо в задното депо, та да му спрат мислите. Как може да сравнява играта и карането на локомотиви с оргазъм,секс и бизнес.
Тоя ляв французин явно добре знае какво означава като възклицание името му. :diablo: :wild:
--- Край на цитат ---
Преди няколко дни го свалих и гледах, ама си трая... :lol:
Не знам, ама в първия момент и аз си помислих че е станало някакво компютърно объркване и по погрешка съм свалил "Шоуто на Азис", а самият "Костинбродски Славей" си е пребоядисал косата в черно... после забелязах че не е точно Той, а негов последовател и имитатор. Трябваше да го попитате с вода+захар или с каква друга рецепта е постигнал тази прическа, сигурен съм че такава информация би била от полза за моделизъма и реализъма при оформянето на имитация на тръстика и бамбук в пресъздаването на блатисти местности :spiteful:
--- Цитат на: Adrian link=topic=2869.msg51101#msg51101 date=1292853666 ---
на няколко пъти мислех ,че ще ги настъпи !
--- Край на цитат ---
е то и това оставаше, тогава щяхме да цитираме един всеизвестен висш бивш партиен и настоящ футболен функционер - "Дис джипси хомосекшуал броук дъ трейн" :spiteful:
tritehiksa83:
Да не забравяме че водещия се казва Пен Дьо ааа Мон Дьо все пак :haha:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия