Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Участие по ТВ7 "7-мо АВЕНЮ"

<< < (9/11) > >>

toniemi:
Какъвто и да е водещият,важна е трибуната,имаме изява и популярност :good: :good: :good:

Der Hetzer:
"Трибуна"? Трибуна за какво? За да има трибуна - трябва да има и електорат, а какъв може да е електората на някакъв изхабен еньовец? Разбира се същите такива разхлопани содомити като него, които сега дочувайки че това си е чисто мъжко хоби и че няма жени наоколо (тъкмо няма някоя да им прави конкуренция) може да се проявят жив интерес как "влака влиза в тунела"  :blink:

eurostar:
Не знам как са минали предварителните разговори и дали въобще е имало такива, но останах с впечатление, че водещият чува и вижда за първи път мини-влакове в живота си. Искам да кажа, че е трябвало да се подготви малко повече или Марио и Жоро да му подскажат какви въпроси да задава. Имаше достатъчно ефирно време, но въпросите не бяха адекватни.

Все пак появяването е един плюс за клуба! Поздравления.

Vlado:

--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=2869.msg51140#msg51140 date=1293013865 ---"Трибуна"? Трибуна за какво? За да има трибуна - трябва да има и електорат, а какъв може да е електората на някакъв изхабен еньовец? Разбира се същите такива разхлопани содомити като него, които сега дочувайки че това си е чисто мъжко хоби и че няма жени наоколо (тъкмо няма някоя да им прави конкуренция) може да се проявят жив интерес как "влака влиза в тунела"  :blink:

--- Край на цитат ---

Ти изпадна в такива разсъждения, че в тоя ред на мисли очаквам скоро да чуя и екзистенциалния въпрос: "А за какво живеем изобщо?"
Просто това е поредната изява в медийното пространство на членове на клуба ни, в случая Марио и Жоро и си мисля, че трябва да я приемем изцяло позитивно. Мисля си и нещо друго - че ще мине доста време преди да се спрат такива безумни въпроси от болшинството журналисти. Просто сега нагласите или пък липсата на нагласи към нашето хоби са такива, че неразбиращата страна (журналистите и не само те) задават само щуротии като питания. Те просто не ни познават, не знаят и не разбират с какво се занимаваме. И докато това е така, ще има и дебилщини от тяхна страна. Но все се надявам, че с течение на времето нещата ще се променят.

Der Hetzer:
Да, съгласен съм, но дори и слави трифонов, бидейки мега тъпо парче, когато когато му гостува някой  и не разбира от нещо се подготвя предварително и дори и да бъде отъждествяван с "чалгата в родната журналистика" се държи в пъти по-адекватно и задава далеч по-смислени въпроси, докато този разхлабения се държа все едно е заедно с евгени паркетния лъвераст и дим дуков на сладка приказка "Жени си говорят за мъже". Чест им прави на Марио и Жоро че се опитаха да обяснят най-основните неща на лесен и достъпен за обикновените хора език, чудя се да коментирам ли изобщо това, че пендро ги държеше прави през цялото време, но има една приказка "Кат' ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша?" Дано все пак има някаква полза, която да оправдае вложените време и усилия.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия