Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Фотография

<< < (30/60) > >>

pach:

--- Цитат на: zazo link=topic=2919.msg62854#msg62854 date=1309775843 ---Вижда ми се скъпичко за тоя апарат, а липсата на неща от комплекта пък ми говори за немарлив предишен собственик.

--- Край на цитат ---

Идвам от заложната къща - последна цена ...210 лв.
Но за сега издирват кутията с останалите неща дали е при тях въобще.
То само диска да му намерят май пак ще е добре...
Не изглежда зле (може и да е свит от някъде) та ме интересуваше дали
параметрите му ми вършат работа?
Дани ще ги следя тия (няколко) фотоапарата, ама най-вероятно другата седмица ще се пробвам,
ако не взема  S2 IS, щото сега картите са малко "сухички" ... :spiteful:
(и аз не съм този с 6000 лв заплащане... :on_the_quiet:)

mill:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=2919.msg62855#msg62855 date=1309776437 ---http://completed.shop.ebay.de/i.html?_nkw=canon+300d&_sacat=31388&_dmpt=DE_Foto_Camcorder_Digitalkameras&LH_Complete=1&_odkw=sony+a200&_osacat=31388&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
Обърни внимание на търговете, средно се харчат по около 150 евра.
Това е за 300Д, което е повече от добре за това, за което ще го ползваш.

--- Край на цитат ---
Ако искаш нещо наистина добро ,widowmaker много правилно ти казва.С подобен 300д имаш възможност за развитие ,за в бъдеще -сменяни обективи ,raw формат...
Ако този  който ти предлагат го взимаш от непознат ,аз лично бих рискувал от ибея,така и така  не знам от какъв ги взимам,поне 300д е по-добрия :yes:

А за снимки на ТТ и двата ще ти вършат работа :hi:

zazo:
Паце, от заложна къща, дет' не знаеш какъв му е произхода, повече от 150-170 лв. не им давай. Дет се вика ако искат ;)

widowmaker:
Да си заложиш фотоапарата обикновено е от зор, ама не щото нямаш пари за хляб, нали?
Най вероятно си проиграл заплатата в еврофутбол или на подобно място...
Другият вариант е за да се отървеш от него...
Демек такива хора най вероятно не си стопанисват вещите много добре.

pach:

:scratch_ones_head: :scratch_ones_head: :scratch_ones_head: :read: :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия