Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Релсов път HO?
zazo:
Бях гледал преди време в сайта на някой от производителите релсов път с бетонни траверси. От една седмица обикалям пак и не откривам подобно нещо. Попадам на отделни артикули, а си спомям, че бях гледал доста широка гама. Някой дали може да помогне?
ivo:
Ами виждал съм при Жоро на фирма Roco.
Vlado:
Със сигурност и Tillig произвеждат.
zazo:
От бетонните траверси се отказах.
Но сега имам друго двоумене, какви релси и на кой производител? Код 100 или код 83? Само на старите неща на Piko ли му идват ниски 83 или и на други фирми?
Другото, което ме притеснява e, че "А" релсите на Piko са с доста удобни размери и варианти за комбиниране, но доколкото успях да разбера са код 100.
http://piko.de/produkt_db/check.php?page=Geometriebeispiele&grand_id=4&parent_id=3
Навсякъде много хвалят tillig HO elite, но ако нещата в програмката, с която си играя са верни (а те по-скоро са), поне откъм редене на релсите Piko печелят:
Всичко това е все още на фаза обмисляне с цел правенето на макет в бъдеще, но ще се радвам по-опитните да споделят виждане по въпроса.
Der Hetzer:
Коя фирма произвежда в момента туй нящо и как мога да се сдобия с подобно?
Това на снимката е Tillig ТТ (pach не злорадствай тържествуващо ;D ) , спомням си по време на детските ми години че Pilz го правеха, те нали сега са към Tillig... Гледах в сайта им - йок :( а може би Roco? ...въпреки че и там не го виждам :(
Мили хора, помогнете да си затворя гарата и от другата страна и да спестя малко пространство :'(
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия