Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Възстановяване на парен локомотив 36.10

<< < (3/12) > >>

KRAKOMOBILA:
БДЖ не организират нищо. Туроператорите организират нещата. БДЖ само предоставя подвижният състав.  :)

Vlado:
Малко снимки на лока след преместването му 2008 година в депо Варна.

Автор: chavdar71

Доколкото зная от коментари по други форуми, машината е в отлично състояние, напълно окомплектована, без никакви липси и ако котелната проба е добра, ще е необходимо съответното за такава дейност време, за да бъде възстановена.
Още веднъж дано!!! :)

KRAKOMOBILA:
Няма причина според мен котелната проба да е отрицателна тъй като през 1991 година е бил под пара. След като е загасен е прибран в депо Синдел и не е мърдал до 2008 година - когато беше преместен в депо Варна и беше на открито съвсем малко време - след което беше прибран в едно от халетата. Тоест - машината е гледана като писано яйце и не би трябвало да има абсолютно никакви проблеми с нея. Единствено се притеснявам да не е останала вода в котела след гасенето през 1991 година. Но силно се надявам да не е така!  :good:

zazo:
36-та ми е еднa от любимите български серии. Дано по-бързо я видим в движение  :search:

XRISTO:
Красавец! Дано да спретнат и пътувания с него - обикновено ходят към Троян, защото е ненатоварена линия.За да мога и аз да му се порадвам. :spiteful: Е, първо трябва да го възстановят, но гледайки какви развалини възкръснаха от скрапа - не се съмнявам, че този симпатяга ще е под пара в най - скоро време.  :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия