Сдружение "ЖП Моделисти" > Сбирки / Клубни мероприятия

Книга "Пътническите вагони в българските железници 1867 - 2012 г."

<< < (12/26) > >>

Adrian:

"тука има - тука нема" се отнася за книгата !"Има книга-нема книга"
'студената вода' е за всички , които се подлъгаха да предплатят !

refil:
Адри,по-точно ще бъде:"Студената вода " е за всички ДАРИТЕЛИ

XRISTO:
Ами то в нашата китна държавица много отдавна да си дарител значи  да си балък. Поне в 90 процента от случаите.Жалкото е, че има и млади членове станали дарители. Така ги отблъскваме от хобито, а и е груб начин да разберат в каква държава живеят (ако още не са разбрали).Един ученик няма кой - знае какви доходи освен спестеното от закуски или "изпросеното" от баба и дядо. И вместо да си вземе някое влакче....  :yes:

mitko359:
аз ще чакам търпеливо стига да излезне (да добре биха ми дошли добре в момента парите от книгата) , но аз гледам по-оптимистично на нещата
кажете как да помогнем за книгата да стане по-бързо тъкмо да намерим работа на коментаторите?
ами ако никой не беше предплатил книгата и трябваше да пишете на кредит книгата нямаша да се точи толкова, знам че е автор но автора първо си пише книгата и после я предлага на издателство и казва че я е написал (визирам обявяването във форума), че аз имам хиляди идеи в главата но като ги почна нищо не става, ма хайде стига съм се точил   :wild:
разясни просто докъде е книгата пък във офиса ще дойдем да си я вземем :agree:

mill:

--- Цитат на: Gervasii link=topic=2942.msg54769#msg54769 date=1298404279 ---приветствам появата на такваз книга. като излезе и я видим ако я има сте си я купим ако не здраве, все няко ще услужи да я прочетем!

--- Край на цитат ---
Голям човек и умен  :yes:.Винаги ми действат успокояващо неговите изказвания.Толкова съжалявах,че нямам 98 лв.за "дарение" .С тази книга си представях как когато някой ми каже,че си "играя"с влакчета да му покажа какви интересни и полезни неща правят непорасналите деца.....
Сега пак ми е криво макар,че аз не съм на въдицата и като Митака искренно се надявам книгата да види бял свят.Но Г.Грозев според мен трябва той да казва какво се случва,а не да го подсещат "ужилените", засега .
Prognosis  ми изпрати два вагона ,аз в замяна му пратих 2 коли/от общо 6/ от тези на де Агостини...Моята пратка я пуснах на 9.03.Той неговата на 14.03. и дойде преди 5 дни.А моята едва днес е пристигнала при него. Ми аз се изпотих 10 пъти,2 пъти до пощата ходих,пратката следих какво се случва с нея.... 
Дали г-н Грозев  има проблем с потните жлези? Още повече ,че дузина милеещи за хобито и железницата са го дарили със стотачка :spiteful:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия