Сдружение "ЖП Моделисти" > Сбирки / Клубни мероприятия
Книга "Пътническите вагони в българските железници 1867 - 2012 г."
G_GROZ:
За информация, нито един от изказалите се АДРИ, REFIL, ХРИСТО, MUNCHO, както и уважавания от мен с оригиналните си изразни средства DER HETZER, НЕ СА ОТ ДАРИТЕЛИТЕ! "Ужилените" са IKAR и МИТКО, но не виждам да се чувстват такива. Така, че забавлявайте се! Нали затова е хобито и форума!
Колкото до книгата, целият илюстративен материал е обработен и готов за печат. Работи се върху литературната редакция, което с текстовете от Стефан Стоичков, си е огромно приключение. Определено имам вина, че си представях нещата по-лесни. Но, както и самият автор казва сме "шопи арийци", та една книга ли ще ни се опъне.
Отново, каня всеки заинтересуван, да ми пише на лична, отговарям на 0888 97 83 81, адреса на редакцията е обявен малко по-горе!
Доста хора се възползваха от поканата, а някои от тях, помогнаха и с ценни идеи и материали. Тук е мястото да благодаря на Ясен!
Христо, държавата и живота са такива, каквито си ги направим! Както и хобито. В този смисъл нямам намерние да емигрирам със стотачките от даренията.
Ако, има дарители, които се отказват, Редакцията ще им възстанови незабавно сумите!
Г-н Стефан Стоичков е готов с втора книга за ТОВАРНИТЕ ВАГОНИ. Ще съдействам пред автора, на всеки, който има потенциал, да издаде този уникален труд. И дано забогатее като мен!
Желая успех на всички!!!
mill:
В едно по горно ваше изказване казвате " ...да представим работен вариант на изданието на срещата във В.Търново..."Не си спомням там да видях какъвто и да е вариант на книгата.Искренно благодаря за отговора и се радвам ,че го предизвикахме.Не беше трудно нали,г-н Грозев! Ако го бяхте сторили по рано щяхте да получите само адмирации от негативно изказалите се по ваш адрес.Книга много трудно се издава и съм сигурен,че в началото водите в които нагазихте са изглеждали по плитки.Бъдете здрави и дано скоро задачата която сте си поставили завърши с успех.Ако има непредвидени забавяния...драскайте по един ред.Като излезе ако имам шанс сигурно ще си я купя,ако бъдете така добри да ми продадете де.Щото експреса може и да не спре на моята гара ;D :hi:
G_GROZ:
За съжаление, по обективни причини Стефан Стоичков и аз не можахме да дойдем на срещата в Търново. Работния вариант, отново за съжаление, както и редакцията са в София. Доколкото съм запознат, Пловдивската група е доста силна, така, че с удоволствие бихме ви посетили и освен за книгата, ще говорим и за хобито. Аз и Стоичков очакваме покана! Пием бира и пържени картофи. Пък и сезона дойде. Ще се радвам да се видим! Ако вие имате път насам, смятайте срещата за уредена!
XRISTO:
--- Цитат на: G_GROZ link=topic=2942.msg75377#msg75377 date=1332796486 ---Христо, държавата и живота са такива, каквито си ги направим!
--- Край на цитат ---
НАПРАВИМ, а не направя. От самият мене нищо не зависи - убедил съм се.Отдавна живея като европеец, не изхвърлям боклуци на улицата, спазвам правилата за движение по пътищата (старая се, де :spiteful:), плащам си данъците, работя като вол някой път по 12 часа и т.н. и т.н. От това не забелязвам държавата да се е подобрила.А животът видимо се влошава. :blink:
А, най важното, щях да забравя:
Като кажа на някого, че ще свърша нещо, никога не го лъжа с времето. Ако не зависи от мен му казвам, че ще се опитам в еди какъв си срок, но никога не казвам твърдо. Това означава да объркам сметките на много хора и съм забелязал, че въпросната "точност" си я позволяваме само в българия. Затова сме и такива "бизнесмени" - уреченият час за среща при повечето българи не значи нищо. Не и при мен. :no:
IKAR:
Колеги, мисля, че създалият се спор беше абсолютно, ама абсолютно безсмислен. Както и да е, да взема да ви светна какво ходене по мъките е издаването на подобна литература въобще. Това е специализирана, техническа литература, чието подготвяне е свързано с огромно търсене, изследване на различни източници, които в много от случаите си противоречат на 100%, обработка на графични материали и цялото това нещо при всички положения отнема години. Аз самият участвах минимално, заедно с още трима човека, в писането на подобна технико-историческа книга, за щастие в друга държава, където най-вече пазарът е направо огромен, феновете са много, има кой да купува и въпреки това, по ОБЕКТИВНИ причини, закъсняхме с първоначално предвидените срокове с почти три години. И абсолютно никой не ни е притискал, чакаше се само и само книгата да излезе. Но после първото издание 2000 броя се изчерпи за няма и месец, та веднага се пусна второ, преработено. Аз, от своя страна, се отказах изцяло от хонорара, който ми се полагаше, не че беше кой знае какъв, само и само цената да падне. С една дума, като се захване подобно нещо, всичките, и авторът, и издателят, и инвеститорът, и крайният клиент, следва да се въоражат с огромно търпение. Най-важен е добрият краен резултат. Максимата "бързата кучка слепи ги ражда" тук важи с пълна сила!
А да не говорим, че няма две мнения по въпроса колко в пъти по-трудно е издаването на подобен труд в Чалгаристан. Знаете, че в Германия, Чехия и Унгария примерно пазарът за подобни книги е много по-голям, клиентите са доста повече, съответно тиражите големи и цените изключително достъпни. А тука колко сме? Защото при издаването на книги има едни, и то не малка част, разходи, които са си постоянни независимо дали става дума за тираж от 100 броя или от 10 хил. Съответно при по-голям тираж цената на бройка пада. Отделно от това мошенниците - книжарницаджии, които са последната дупка на кавала, искат да им се направи отстъпка от крайната, корична цена между 30 и 50 процента, а като сложим и задължителното 20% ДДС, което в нормалните държави за книги или е символично, или няма такова, сещате се какво става.....Резултатът го виждате - колко литература за железници имаме издадена у нас? Брои се на пръстите на едната ръка и все е излязла през ония години....
Има например две много хубави книги за историята на автомобила в България, които чакат средства, за да бъдат издадени...Някъде на друго място определено нямаше да е така. Защото в крайна сметка става въпрос за суми, които на 20-годишните чалга-пишман-певачките-шафрантии им ги наливат за 3-4 вечери...Значи има пари, не е да няма...Не обръщайте внимание на хора, които работят в разни държавно-сигурностнически и комунистически Далаверимепкс фирми и Лукойл бензинджийници, които си вземат тлъстите заплати - криза-некриза, при тях проблеми нема, а "положителните" резултати от тяхната дейност всички ги усещаме по все по-олекващите ни джобове. Ще ви кажа също, че и аз съм написал две книги, но на друга тема, доста полезни за геодезистите, проектирането на инфраструктурни обекти - пътища, ж.п. линии и др., едната с 200, другата с 400 страници, които също не са издадени, защото не се намери кой да даде пари, а аз няма откъде да бръкна и да извадя 15-20 хил. лева. Всички казват, "да, много са хубави, използваме ги", или по-точно крадат ме, а пари за издаване никой не дава.
И в крайна сметка работата ми е такава, че ежедневно прекрасно разбирам, че отново по независещи от отделния човек причини у нас всякакви първоначално предвидени срокове не само, че отиват на кино, ами имат значение на съновник - я се сбъднат, я не...Следователно можем само да се радваме, че книгата все пак въобще ще излезе в "нашата мила родна страна". Знаейки условията у нас, честно да си кажа, не съм си и мечтал подобно нещо. И ако не бяха усилията на Гроздан и хората около него, със сигурност целият този огромен 20 и повече годишен труд щеше да отиде в небитието.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия