Сдружение "ЖП Моделисти" > Сбирки / Клубни мероприятия
Книга "Пътническите вагони в българските железници 1867 - 2012 г."
G_GROZ:
Моля, коментари за книгата от заинтересовани - на лична.
G_GROZ:
С голямо удоволствие искам да съобщя, че първият том на книгата ПЪТНИЧЕСКИТЕ ВАГОНИ В БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕЛЕЗНИЦИ вече е в печатница! Новороденото е с размери 23 х 33 см., съдържа 480 страници с твърди луксозни корици, 580 снимки, над 200 чертежа, 200 факсимилета и тежи около 3 кг! Борбата на екипа с уникалния архив на Стефан Стоичков бе наистина страхотно преживяване, за което огромно БЛАГОДАРЯ!!!
Като главен редактор и главен виновник за всичко, организирам официално представяне на изданието на 15 октомври 2013г. Промоцията ще се развихри в КЛУБ "СТУДИО 5" - НДК вход А-3, на същата дата от 17ч. Заповядайте всички - оптимисти и песимисти /те последните май станаха повече, ама така става понякога/. Купона ще продължи до среднощ.
Моля, всички които са си платили екземпляри да ми пишат на лична или на 0888 97 83 81 за да потвърдят участие и да си получат книгите на място. Които не могат да дойдат, пак да пишат, за да им ги пратя на адрес.
IKAR:
Браво! Сега мисля, че някои колеги от форума, те си знаят кои са, най-малкото дължат извинение.
Кога горе-долу се очаква и втория том?
G_GROZ:
Не искам никой да се извинява. Може би и аз имам вина. Така е като само си пишем. Тези които ни посетиха в редакцията разбраха за какво става въпрос. Тук е мястото да благодаря на всички които ни подкрепиха и ти си един от тях.
G_GROZ:
Уважаеми приятели,
Имаме удоволствието да ви поканим на представянето на уникалния по рода си историко-технически сборник „Пътническите вагони в българските железници“ ЧАСТ 1, с автор Стефан Стоичков.
Позволете да ви запознаем с няколко факти за книгата:
Това е първата книга, която проследява периода от създаването на железниците през 1867 до днес.
Първият том съдържа 563 снимки, 283 чертежа, 103 факсимилета и 83 обобщаващи таблици. Всичко това е събрано в луксозно издание с твърди корици и с тегло от внушителните 3кг.
По време на официалната част от събитието, ще бъдат връчени екземпляри от първото издание на „Пътническите вагони в българските железници” ЧАСТ 1, на дарителите, без чиято помощ книгата нямаше да бъде факт.
За доброто настроение ще се погрижат нашите приятели от тематичната група Train Station Band.
Очакваме ви на 15 октомври 2013 г. (вторник) / 18.00ч
място на събитието: Club Studio 5 (пл. България 1, НДК, сл. вх. А3)
вход: свободен
Сдружение „ЖП моделисти”
ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия