Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Последното пътуване на 615-76

<< < (2/3) > >>

Tramway:
Машинката беше възстановена в депо Сф само на външен вид като за експонат категория L5. Тя даже няма и шатуни и ексцентрикови щанги, които са откраднати Бог знае кога. Имаше идея да са направят дървени "протези", но си остана само на приказки в деня на преместването.
Оттатък оградата беше сложен временен коловоз - наредени направо на земята звена, вързани с джонтове с по 2 болта, на който я постави крана, и беше изтеглена по него до окончателното си място с трактор. После вдигнаха звената, като остана само парчето, върху което и сега стои.
По същия начин беше настанена и 42-72.

Best Ripper:
Ако имаш, дай и снимки на наместването на електровоза...  :good:

Tramway:
Нямам. Тогава бях в странство и са занимавах с иностранни парни машини. Sorry!

760mm:
Жалко, че не са оставили звената. И може би можеше да се измисли начин да се движи лока около ВТУ-то като атракция/музей.

liro4605:

--- Цитат на: 760mm link=topic=2982.msg54321#msg54321 date=1297685504 ---Жалко, че не са оставили звената. И може би можеше да се измисли начин да се движи лока около ВТУ-то като атракция/музей.

--- Край на цитат ---

Нямаш си на идея какво коловозно развитие с гара тунели и тнт е имало в ПЖИ!Ако се намерят снимки ще ги публикувам.За жалост аз когато бях курсант нищо не беше останало.Батальона в който бяхме беше построен на мястото на трасето.Междурелсието май 760мм идеално за машинката.Машината която се е движела по трасето пък, последно беше в СПТУ Г Делчев Пловдив.Идеята е била там да се пренесе всичко за да се спаси.Уви обаче демокрацията спира проекта.

Грешка май 600мм беше

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия